Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Help Skynet

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default Help Skynet

    salut
    utilizez skynet.module, sub progdvb: problema mea este caci i-mi arata ca descarc, se vad liniile (sunt toate rosii-- este corect?) dar nu prind nimic, nici macar musica (utilizez alicesat). inde gresesc in configuratie? ma refer la regex....in ceea ce priveste calea este ok (c:\inet...)
    uneori progdvb se blocheaza eroare de memorie nu poate fi citita...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit si eu mai demult aceasta combinatie (ProgDVB+SkyNet) si totul a mers perfect pe SkyDSL-8W. Daca apar niste liniute rosii subtiri peste niste liniute mai late de alta culoare e nasol.Inseamna ca s-a intrerupt down. in acel moment.La regex nu ar trebui sa intervi in mod normal ca nu ai de ce.Daca spui ca
    iti arata flux de down. in sensul ca linioarele cresc e bine aici.Verifica daca ai pus * la extensiile pe care le doresti bifate si bineinteles fixeaza limitele intre care vrei sa faci down cu acea extensie.Asta o faci din tasta G .Apesi pe ea si in dreapta iti apar extensiile.Vezi daca sunt bifate.Apesi din nou pe G si apoi salvezi cu ctrl+s.De asemenea nu trebuie sa iti apara nici un dreptunghi rosu in partea de sus a SkyNet-ului pe IP sau Tcp .Nu mai stiu exact cum era la SkyNet pentru ProgDVB.La mine cand aparea asa ceva restartam si totul revenea la normal.Pentru clarificare poti sa vezi aici: http://www.dvbskystar.com la sectiunea SkyNet unde apare exact cum ar trebui sa ai SkyNet in ProgDVB.Desi e in ceha imaginile sunt elocvente.

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prietene citeste cu atentie tot ce s-a scris despre acest subiect in sectiunea de placi precum si la download offline si ai de unde invata. Vezi ca ai acolo linkuri catre tot felul de versiuni de skynet...cele mai noi si mai "imbunatatite". Cel mai indicat este sa folosesti versiuni de sine statatoare nu inglobate in ProgDVB. Skynet fish v.0.91 este dupa mine cel mai bun pana acum.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai dreptate skycleaner.Chiar ieri am luat un SkyNet de pe un site ,bineinteles "imbunatatit",si l-am pus la lucru.Se misca bine.De fapt face ceea ce e destinat sa faca.Site-uri cu SkyNet-uri sunt garla si bineinteles paginile de pe acest forum cu SkyNet unde sunt expuse fel si fel de probleme cu care s-au confruntat diversi utilizatori.Un tur de orizont prin ele si problema se poate rezolva.Si bineinteles,ceea ce e mai important:SkyNet-ul e mai bine sa fie folosit separat.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Prietene citeste cu atentie tot ce s-a scris despre acest subiect in sectiunea de placi precum si la download offline si ai de unde invata. Vezi ca ai acolo linkuri catre tot felul de versiuni de skynet...cele mai noi si mai "imbunatatite". Cel mai indicat este sa folosesti versiuni de sine statatoare nu inglobate in ProgDVB. Skynet fish v.0.91 este dupa mine cel mai bun pana acum.
    am citit tot, problema este ca versiunea de sine statatoare nu-mi merge. cand pornesc se blocheaza si se inchide.
    am SS1 (nexus-s) . spune-mi te rog step by step, sau un tutorial. ce alt software mai trebuie sa am deschis in acelasi timp (DVBDATA)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar se pot citi paginile de pe acest forum daca nu ai legatura directa la net ,cu sky net? Ma poate ajuta si pe mine cineva daca se poate ce ar trebui setat ,in ce categ de fisiere intra forumu rdi? Multam fain la toti care ar putea sa ma ajute

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Skynet help!
    By meshteruu in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 31st December 2006, 16:31
  2. skynet
    By cbaltaret in forum Placi DVB
    Replies: 43
    Last Post: 5th November 2005, 17:54
  3. Skynet
    By olimpicSAT in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 5th October 2005, 12:12
  4. SkyNet
    By zaiclopz in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 1st September 2005, 15:22
  5. I-SKYNET - FTA
    By EDIRECT in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 10th May 2005, 14:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top