Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare Strong

    Ce fel de cablu imi trebuie sa incarc un Strong 4155.
    Ce fal de mufe trebuie sa aiba?
    DB9 mama - DB25 mama
    sau
    DB9 - DB9.
    Care spune DB9 - DB9 (oricum stiu ca trebuie cablu nullmodem) care spune DB9 - DB25. Nu stiu ce sa mai cred.
    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde ce mufa seriala ai tu la pc, pentru ca la receiver este sigur DB9.
    Te uiti in spate la pc si vezi citi pini are mufa seriala.
    Daca nu stii care e aia seriala, este notata cu Com1 sau Com2, daca nu e notata e aia cu pini, nu cu gauri...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu la pc am DB9 dar si DB25.
    Cablu nullmodem am(DB9 - DB9)
    Ce fel de program falosesc sa incarc receptoru.
    E cablu nullmodem bun pt incarcarea receptorului?
    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fone
    Eu la pc am DB9 dar si DB25.
    Cablu nullmodem am(DB9 - DB9)
    Ce fel de program falosesc sa incarc receptoru.
    E cablu nullmodem bun pt incarcarea receptorului?
    Multumesc.
    cablul nullmodem e bun, soft pt incarcat receiverul e asta http://www.olmi.cz/DnUpMan.exe
    Banuiesc ca vrei sa incarci pe el patchul asa ca nu o sa ai nevoie de programul de mai sus, da jos patchul de 4155/4355 de la STRONG FILES de pe pagina principala a forumului, conectezi cablul la COM1 si rulezi fisierul .bat. Cind se termina faci un MASTER RESET, scanezi din nou satelitii, intrii in editorul de key cu system setup/9994

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt informatii, acu' ma apuc de treaba.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong ZapBox. Intrebare
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 2nd March 2006, 19:38
  2. Intrebare subtitrare Strong 4155E
    By greby in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 1st March 2006, 10:40
  3. intrebare despre digi si strong?
    By greby in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 22nd February 2006, 17:07
  4. Intrebare pentru specialistii in Strong-uri
    By gelvis in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 14th November 2005, 19:11
  5. intrebare strong 4125
    By costelneagoe in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 8th October 2004, 01:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top