Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 5 EUR (5%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,442
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Vu+ SOLO SE

    De cate ori cade curentul la mine pe retea la restart apare Black Hole si atat. Mereu trebuie sa reinstalez totul.. ce e de facut?Azi de Craciun mi-a facut figura
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta prin loguri poate găsești ceva. Dar la restart cum se comporta?

    Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
    1°W-13°E-16°E-19.2°E

    Offset Triax (Alu.) 1.00
    Offset Multifeed Emme Esse (Alu.) 1.15
    VU+ Ultimo 4K/VU+ Solo SE V2/ VU+ Zero/ GM Triplex /Amiko Spiel/
    Digi Cablu /Focussat /SRTV

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel. Cum sa intru in loguri daca nu mai este nici in retea?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    230
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    De cate ori cade curentul la mine pe retea la restart apare Black Hole si atat. Mereu trebuie sa reinstalez totul.. ce e de facut?Azi de Craciun mi-a facut figura
    la
    un UPS , te ai gandit ?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Craciun Fericit !

    Problema este de la bootloaderul cfe. In mod normal un "nvram erase" ar trebui sa rezolve problema initializarii receptorului fara a recrie flashul.

    Intreabare: incearca sa pornesti receptorul avand cablu serial conectat la PC si din Hyperterminal sau putty incerca cu CTRL+C
    sa opresti bootarea. Asta daca CFE-ul vuminus are optiunile incluse. La prompt CFE > help
    Ce optiuni sunt ?

    Daca erai pe dreambox nu aveai problema asta - bootloader-ul cfe este folosit la pornirea receptororului dupa care
    un al doilea bootloader (SSL) incarca sistemul de operare. Si asta testat personal ...nu degeaba am spus ca dm800 este folosibil si astazi
    iar vuduo aduna praful pe dulap
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai conteaza acum. Mersi fain, poate pe viitor sa fie de ajutor. Am pus din nou BK 3.0.3
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top