Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default Transponderi...probleme

    De ce transponderi gasiti (ex: pe King Of Sat) nu corespund cu cei din .ini ProgDVB? De unde pot sa downloadez o lista "good" cu ini-uri care sa corespunda cu programele sau eventual o lista "blind"(desi cred ca dureaza o vesnicie scanarea) cu toti transponderi.Cu ProgDVB gaseste putine prog
    ...ReSpEcT...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi, dar am folosit-o...
    nu inteleg de unde diferenta asta de frecvente
    ...ReSpEcT...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xytras
    mersi, dar am folosit-o...
    nu inteleg de unde diferenta asta de frecvente
    zilnic apar si dispar posturi,uitate la "Most recent additions / changes"
    nu prea inteleg la ce diferenta de frecvente te referi

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ex:daca introduc manual frecv+transponder nu-mi gaseste programul respectiv
    Cu scanare automata il gaseste dar pe alt transponder si alta frecventa.De unde aceasta diferenta?[/i]
    ...ReSpEcT...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xytras
    De ex:daca introduc manual frecv+transponder nu-mi gaseste programul respectiv
    Cu scanare automata il gaseste dar pe alt transponder si alta frecventa.De unde aceasta diferenta?[/i]
    bre vezi ca ai probleme cu LNBul,e decalat sau nu ai setat corect frecventa Ol in setari
    vezi ce diferenta ai si da un exemplu sa te pot ajuta

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bre vezi ca ai probleme cu LNBul,e decalat sau nu ai setat corect frecventa Ol in setari
    vezi ce diferenta ai si da un exemplu sa te pot ajuta[/quote]

    Sunt incepator omule, ia-ma usor (ce e Ol)

    Pe Hotbird sa zicem:
    Multivision=11662
    la mine e pe 12265
    sau
    MTV=11075
    la mine=10834
    Sunt in BEZNA

    HELPPPPPP
    ...ReSpEcT...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce tip deLNB ai ?
    Ol e LOF 1 si LOF 2 din "SETTING" ,"DiSEqC" din meniul ProgDvb
    adica oscilatorul local al LNB in banda Low si Hi

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca nu e setat bine LNB-ul: te duci la Settings, DiseqC, marchezi satelitul care te intereseaza, Property iar la LOF1 scrii 9750, la Switch 11700 iar la LOF2 10600.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LNB e antic are ~9-10ani si nu stiu nika despre el. Am sa ma uit dimineatza ce scrie pe el. Inclin sa cred ca LNB-ul este de vina, deoarece vad ca setarile scrise de Kroky sunt corecte.
    Totusi pe Hotbird 13E prind vreo ~600 programe. Daca e "decalat"LNB ar trebui nici pe Hotbird sa nu prind prea multe
    ...ReSpEcT...

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e asa vechi LNB-ul, probabil este unul de 10 MHz, in nici un caz universal (adica are 2 frecvente ale oscilatorului local, 9.750 si 10.600, in functie de semnalul de 22 KHz trimis de receiver spre el).

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si atunci, in afara de cazul schimbarii LNB-ului ,mai este alta posibilitate de rezolvare
    ...ReSpEcT...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xytras
    LNB e antic are ~9-10ani si nu stiu nika despre el. Am sa ma uit dimineatza ce scrie pe el. Inclin sa cred ca LNB-ul este de vina, deoarece vad ca setarile scrise de Kroky sunt corecte.
    Totusi pe Hotbird 13E prind vreo ~600 programe. Daca e "decalat"LNB ar trebui nici pe Hotbird sa nu prind prea multe
    de la 10719 pina la 11700 sint peste 600 de programe
    sigur LNB nu e dualband
    solutia - cere unul nou

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e... buy a new one...
    sper ca se rezolva...
    Multzam de ajutor
    Revin dupa ce cumpar altu`
    ...ReSpEcT...

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata s-a rezolvat.
    Am schimbat LNB-ul si... merge.
    Dupa ce l-am dat jos pe cel vechi am vazut ce catastrofa era:LOW BAND 1.0dB

    Multumesc de ajutor.
    ...ReSpEcT...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Astra 1C-1KR & 2C Lista transponderi, ProvInfo+
    By bono in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 17:34
  2. Transponderi pentru transmisii de date
    By fansat_03 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 15th April 2006, 08:11
  3. Lista de transponderi pentru Alt-Dvb?
    By satelescu in forum Placi DVB
    Replies: 18
    Last Post: 25th March 2005, 13:08
  4. Transponderi hotbird :?:
    By djcomplex in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 20th December 2004, 16:25
  5. Transponderi pentru transmisii de date
    By fansat_03 in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 04:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top