Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default zGemma H2S - schimbare de soft....

    Am un receiver zGemma H2S cu un soft ce imita softul de la receiverele CER (traducere) din UK, si este setat la un server dedicat acestui serviciu.

    Problema este ca as vrea sa am un soft mai flexibil in care sa aleg eu setarea satelitilor (3-4 in loc de 1 - Astra 28.2E)/ providers / canalele dorite si in ordinea in care vreau.

    Daca ar fi sa instalez un alt soft care ar fi acesta? Al doilea aspect ce sa fac sa nu pierd setarile de conectie la serverul respectiv, dar sa pot adauga si alte conectii la alter servere (daca va fi cazul pe viitor)?


    Multumesc.

    (daca nu aici este locul intrebarilor mele rog admin sa il mute).

  2. #2
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,862
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai acces root (ceea ce nu prea cred) atunci poti salva setraile, depinde ce ai un plugins sauo lista, asta daca vorbim de iptv, daca vorbim de card share e la fel.
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    saptamana viitoare o sa aduc receptorul langa pc si o sa vad ce este incarcat in el. am vazut ca are TS Panel instalat. in rest nu am avut timp sa il examinez.

    vreau sa ii pun cardul TVR si/sau Focus Sat, si sa pot avea acces la satelitii de la 16-19-28E si eventual 1W.



    am gasit pagina celor de Zgemma cu toate variantele de firmware disponibile pentru receptoarele lor.

    http://www.zgemma.tv/index.php?folder=WmdlbW1hLUguMlM=



    multumesc. revin cu detalii.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am revenit cu detalii:

    Imagine instalata Virtuosso Image Extreme slyk-1-hd din aprilie 2016

    Ccam 2.3.0
    Mgcamd 1.38

    am probleme in setarea diseqc 1.1 cu EMP centauri S8 1PCP W2 (8 intrari - doar 4 folosite)
    pentru ca nu are Comand Order - ca sa dau Uncommitted Committed toneburst asa cum ar fi normal.

    Satellite - Eutelsat 16E
    LNB - 1
    Priority - Auto
    LOF - Universal LNB
    Voltage mode - Polarisation
    Increased voltage - no
    Tone mode - band
    Diseqc mode - 1.1
    Toneburst - none
    Diseqc 1.0 command - none
    Diseqc 1.1 command - Input 1
    Diseqc 1.1 repeats - none
    Sequence repeat - no.

    Al doilea aspect: Va merge cardul TVR (Viaccess) in setarile Ccam si/sau Mgcamd date de mai sus? sau ce setari vor fi necesare?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rezolvat cu setarile Diseqc. A fost o eroare care s-a rezolvat.

    Cum imi pot activa cardul TVR (am sunat deja la TVR si au operat activarea la ei in server/baza de date), dar la mine nu deschide inca TVR 1/2/HD.

    Asa cum am precizat receiverul Zgemma H2.S are smart card reader (nu PCI slot unde sa introduc modului Viaccess).

    Am instalat CCam 2.30 si Mgcamd 1.38.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top