Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default Solo4k + CI+ Fransat + Oscam

    Salut,

    A mai incercat cineva aceasta configuratie?

    Eu am reusit doar cu BH sa mearga acceptabil (am incercat si OpenATV) dar uneori de la trecerea oscam la CI nu am imagine pe canalele Fransat (dupa doua trei schimbari de canal pare sa se remedieze dar cateva canal raman fara imagine - trebuie sa dau init la CI sa mearga).

    Am incercat diverse intarzieri din meniul de CI dar nu am observat nimic diferit (ma gandesc daca ar merge cu ceva mai mare de 256 dar e mai greu de schimbat).

    Pare sa fie vorba totusi de drivere de VU+ (cardul este Neotion) dar poate sunt anumite setari care ar face aceasta tranzitie mai Ok. La trecerea CI la Oscam este Ok (dureaza totusi 3 secunde).

    Orice sfat este bineprimit

    Multumesc.

    PS: O precizare - acum folosesc oscam ca default pentru ca mi-a fost mai usor sa declar in Autocam canalele de Fransat dar ma gandesc sa fac si invers (defaul CI plus oscam pentru celelalte).

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg excelent pe imagine VTi separat Posibil sa ti se conecteze pe niste carduri fake din oscam (ca el e principal setat) si emu zice ca le decodeaza, dar in realitate nu face asta. Iar CI-ul ii cedeaza locul. Incerca fara oscam sa vezi daca-ti merg fara prob. Eu il dezactivez pe oscam cand ma uit la ele, ca ma enerveaza...e cam alba/neagra.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc.

    Fara oscam merge perfect. Vreau sa le las si oscam si CI simultan in cazul cand nu sunt eu acasa sa fact start/stop.

    Am apreciat la BH ca interfata cu CI este cea mai buna (poti vedea toate detaliile inclusiv drepturi/serie card...) - nu ca ar fi neaparat important .

    Mi-am propus in WE sa incerc toate imaginile sa vad ce si cum...

  4. #4
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai timp si rabdare, BRAVO!

    Uite ceva interesant de la greci la nivel de beta, ce-i drept, dar cica stie multe, eu n-am avut timp sa testez. Am pus in schimb pe un VU+ Solo Se. Si e mega tare.

    http://www.satdreamgr.com/forum/forum.php

    Fa-ti cont si le poti da jos far aprob. Te rog daca poti sa dai feedback.

    Bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut un blacklist cu Fransat in oscam si acum merg ok si cu zaping rapid. Am instalat VTi pana la urma si merge ok

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    984
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul TNTSAT merge in CI ? Daca da, in ce model ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,

    Nu merge in CI, numai Fransat. Eu am si un card TNTSAT dar este intr-un receptor Humax propietar TntSat/Canal Sat Ready. Am ales sa iau un card Fransat sa mai scap de un receptor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top