Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    860
    Posts Thanks / Likes

    Default Un transponder fara imagini ?!

    2 receptoare Alma si un dream imi receptioneaza tot de pe digi si focussat.
    Care o fi motivul ca Qviar combo receptioneaza tot,exceptie fiind transponderul
    12527 H 27500 3/4 ?Asta-i in pachetul digi.Am facut si blinscan,imi arata la toate posturile ca au semnal,imagine/sonor lipsa.
    Va multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    699
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge nici daca bagi V-PID, A-PID, PCR-PID, ECM-PID, EMM-PID manual?
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    860
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Nu merge nici daca bagi V-PID, A-PID, PCR-PID, ECM-PID, EMM-PID manual?
    Nu.Am incercat pe 4 posturi tv,am vazut ca nu deschid,am renuntat.O fi vreo logica poate,eu nu o pricep.Dar de ce numai la acest transponder,si numai
    pe acest receptor ?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,011
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bug software

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    860
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    Bug software
    Si....ce sa-i fac ? Un reset si o alta imagine ma ajuta ?

  6. #6
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,592
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai intai incearca sa scanezi frecventele 12525, 12526, 12528.
    s-ar putea sa mearga asa.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sterge frecventa respectiva + frecventele apropiate salveaza , inchide-l , dai drumul iar si baga frecventa manual .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,584
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie blind scan?
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    860
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    stie blind scan?
    Stie blind scan.Am facut asta pe transponder,am facut pe tot satelitul,am facut tot ce mi-au
    recomandat ceilalti useri.Am facut un reset de fabrica,am reinstalat pe rand
    Firmware Prometheusv1.12 ,1.14 ,1.17(numai astea sunt aparute),n-am reusit sa fac ca posturile tv de pe acest transpoder sa deschida.Semnal am peste tot 90/90%.
    Renunt deocamdata,am avut in mai bine de 15 ani multe"soiuri"de receptoare,n-am intalnit pana la algerianul asta ca sa nu deschida doar un transponder(asta se intampla de cca doua luni).
    Va multumesc tuturor pt. sfaturi.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar postul de radio Kiss FM de pe acest transponder se aude? Ai facut cum a spus mariust5 mai sus, adica sa stergi transponderul si sa-l introduci iar?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    860
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Dar postul de radio Kiss FM de pe acest transponder se aude? Ai facut cum a spus mariust5 mai sus, adica sa stergi transponderul si sa-l introduci iar?
    Am facut inainte dea sterge toti satelitii.Nu mergea nci asa.Am sa mai incerc,de postul de radio n-am stiu.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    860
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sters transponderul 12527 H 27500 si cate doi transponderi inainte si dupa el,salvare,inchidere receptor,apoi pornire si introducerea frecventelor manual.
    Nu am imagine/sonor pe nici un post pe transponderul 12527 H 27500 .
    Postul de radio Kiss FM are sonor.

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai ceva interferente prin zona .. ai cumva telefon fix wireless pe aproape sau ceva similar ? Incearca sa stingi toate electronicele din apropiere si incerca iar .

    Normal cand e interferenta nu ai semnal deloc , e ciudata chestia . Concluzia e ca receptorul nu vrea , incerca diferite softuri , mai vechi poate .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  14. #14
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    monteaza o ferita inainte de intrarea in receiver

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    860
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus un soft vechi(Firmware Prometheus Qviart Combo v 1.0,mi-a spus ca s-a instalat,apoi receptorul a ramas blocat.Imi spune pe display :
    [IMG]http://i63.tinypic.com/aylzpu.jpg[/IMG]
    Ce sa-i fac sa-l pot debloca ?
     
    ## ferita nu aveam,maine sper sa gasesc sa-mi cumpar.Am zis sa mai incerc cu un soft vechi,gasindu-l pe net,avand si timp.

    http://i63.tinypic.com/aylzpu.jpg

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top