Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default vu+ solo 4k si oscam.....

    hallo!

    am cumparat un solo 4k..... din pacate nu reusesc sa ii dau de capat cu oscamul. pina acum am avut un db8000 cu cccam care functiona perfect.

    de instalat oscamul (1.20 rev:11233 update) pe o imagine vti 9.0.3 am reusit..... legatura cu serverul la fel.... dar din pacate merge alternativ: 1 minut functioneaza, 1 minut freezer (imagine blocata). miercuri am venit din concediu si m-am minunat ce bine a mers..... bucuria a durat pina vineri....
    nu am carduri ci doar doua linii c....

    poate ma ajutati si pe mine cu un sfat ce as putea face.....

    o zi buna

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by panteraroz View Post
    hallo!

    am cumparat un solo 4k..... din pacate nu reusesc sa ii dau de capat cu oscamul. pina acum am avut un db8000 cu cccam care functiona perfect.

    de instalat oscamul (1.20 rev:11233 update) pe o imagine vti 9.0.3 am reusit..... legatura cu serverul la fel.... dar din pacate merge alternativ: 1 minut functioneaza, 1 minut freezer (imagine blocata). miercuri am venit din concediu si m-am minunat ce bine a mers..... bucuria a durat pina vineri....
    nu am carduri ci doar doua linii c....

    poate ma ajutati si pe mine cu un sfat ce as putea face.....

    o zi buna
    salut , poate ar fi util sa specifici / clarifici liniile sunt free ( de pe internet ) sau sunt cu '' pay '' ... ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    419
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @panteraroz
    Poate te ajuta Acest Link https://www.youtube.com/watch?v=Rl21UvC_n-M

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ mircam: liniile sint ok.... nu vreau sa intru in amanunte. am pus db8000 inapoi..... cu cccam functioneaza fara probleme
    @bomber: peste astea am trecut de mult. multumesc


    eu cred ca imi lipseste ceva in config sau server (fisierul service imi lipseste):

    conf:
    ###############
    [global]
    logfile = stdout
    nice = -1

    [dvbapi]
    enabled = 1
    au = 1
    user = dvbapi
    boxtype = vu+ solo 4k

    [webif]
    httpport = 16002
    httpuser = oscam
    httppwd = oscam
    httphelplang = de
    httprefresh = 15
    httpallowed = 127.0.0.1,192.168.1.0-192.168.255.255
    #####################################


    server

    #############################
    [reader]
    label = ****.dyndns
    protocol = cccam_mcs
    device = ****.dyndns,12000
    user = panteraroz
    password = pas
    inactivitytimeout = 30
    group = 1
    cccversion = 2.3.0
    ccckeepalive = 1

    [reader]
    label = emulator
    enable = 0
    protocol = unknown
    device = emulator
    caid = 0D00,0D02,090F,0500,1801,0604,2600,FFFF,0E00,4AE1
    detect = cd
    ident = 0D00:000000,000004,000010,000014,000020,0000C0,000 0C4,0000C8,0000CC;0D02:000000,00008C,0000A0,0000A4 ,0000A8;090F:000000;0500:000000,030B00,023800,0211 10,007400,007800;1801:000000,007301,001101;0604:00 0000;2600:000000;FFFF:000000;0E00:000000;4AE1:0000 00
    group = 1
    emmcache = 1,1,2,1

    ########################

    astea sint toate datele pe care le am in fisiere

    multumesc

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in etc/tuxbox/config am urmatoarele fisiere: oscam.conf, server, user, srvid2,ccache

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    419
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oscam.conf, server, user, srvid2,ccache , ce este cu rosu nu iti trebuie
    ca dupa cite se vede platesti linie de MCS
    plus iati Oscam Butler ptr VTI - dupa cite stiu il poti lua din server

    protocol = cccam_mcs nu exista- dupa cite stiu

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, la

    [dvbapi]
    enabled = 1
    au = 1
    user = dvbapi
    boxtype = dreambox

    si la oscam.server
    [reader]
    label = ****.dyndns
    enable = 1
    protocol = cccam
    device = ****.dyndns,12000
    user = panteraroz
    password = pas
    inactivitytimeout = 30
    fallback = 1
    group = 1
    cccversion = 2.3.0
    ccckeepalive = 1

    incearca asa sa vedem cum merge.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bomber: naiba stie de unde este _mcs..... am generat server din cccamtooscam.....
    @gipe: am incercat si cu modificarile date de tine..... nici o diferenta.

    o sa incerc saptamina asta sa schimb imaginea (black hole). poate aduce asta ceva. nu am vrut sa trec pe BH din cauza ca mai am un vu zero in dormitor si il folosesc ca partnerbox (nu am acces la antena) si toata lumea zice ca merge cel mai stabil cu vti.

    o zi buna

  9. #9
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,775
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dragilor,

    Se specifică clar în instucțiunile celor de la VTI că trebuie folosit Oscam 1.20 rev: 11086!

    Baftă tuturor!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc tuturor pt sfaturi!

    am reusit...... cel putin in momentul de fata merge pe programele hd fara probleme.....

    am schimbat emu asa cum a scris "the the" si daca cineva mai schimba receiver-ul sa faca bine sa se uite
    si la settingurile din router...... erau toate pe adresa ip a db8000..... greseala de incepator..... asa ma pot
    enerva ......

    inca odata multumesc

    panteraroz

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    419
    Posts Thanks / Likes

    Default

    the the, ma ai facut curios acuma
    este vorba de un VU+ Solo 4K , m-am uitat si eu ( Nu am acest Box - inca ) - in Oscam DL. Center
    acolo ultima vers este -
    oscam-svn11273-armV7
    , iar tu scrii ca sa se foloseasca -
    Oscam 1.20 rev: 11086
    Ai putea te rog sa imi / ne , explici diferentza intre oscamuri ?
    Sau depinde de imigine ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top