Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    791
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme Diablo CAM Wifi ?!

    Salutare,

    Am un diablo cam, varianta cu WIFI, am observat ca dupa un timp de utilizare se blocheaza, nu mai functioneaza, in unele cazuri se blocheaza si TV-ul.
    Am citit pe forumuri, multi spun ca se intampla asta din cauza faptului ca se incinge in timp si ca toate CAM-urile Diablo au aceiasi problema.

    Vroiam sa va intreb daca mai are cineva dintre voi Diablo CAM si daca are aceleasi probleme cu el

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu versiunea 2.3 am avut si eu probleme.
    cu 2.6 nu
    conteaza si modelul tv-ului
    daca ai newcamd activat,am inteles ca unii au reusit sa faca sa nu se mai blocheze facand 3 linii cu 3 useri diferiti
    mai da info
    bafta

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vind eu un cam profesional powercam pro si unul conax primul pe situri le de specialitate am vazut ca e intr e 700 si 1000 de ron

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vind eu un cam profesional powercam pro si unul conax primul pe situri le de specialitate am vazut ca e intr e 700 si 1000 de ron
    musiu, vinzarile se fac in alta parte

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un diablo cam, varianta cu WIFI, am observat ca dupa un timp de utilizare se blocheaza, nu mai functioneaza, in unele cazuri se blocheaza si TV-ul.
    Am citit pe forumuri, multi spun ca se intampla asta din cauza faptului ca se incinge in timp si ca toate CAM-urile Diablo au aceiasi problema.

    Vroiam sa va intreb daca mai are cineva dintre voi Diablo CAM si daca are aceleasi probleme cu el
    babacu´, ce zice ?

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m-am uitat aseara, vad ca are Underwolrd 2.06 instalat, o sa bagam Underworld 2.30
    Am cautat si pe alte forumuri, se pare ca sunt facute prost, in majoritatea cazurilor se incing foarte mult, acum depinde si te TV, am avut Samsung si se misca relativ natural, pe Panasonic daca deschid un Meniu, Store, aplicatie, ceva cu camul bagat se blocheaza.
    Sa vedem ce se intampla dupa ce ii fac update.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe un TV Samsung merge fara probleme , incercat pe mai multe TV-uri .Dar nu mai mult de 3 linii .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top