Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Broadlogic 2030

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default Broadlogic 2030

    imi spune si mie careva de ce nu merge in progdvb cu placa asta nici un plugin de genu s2emu? vplug? progdvbul e in regula, am si o placa sky2 pe care daca o bag in locul ei merge!
    ----
    PS: e de vanzare, 100 RON

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut! Ma intereseaza serios placa respectiva si sunt interesat s-o cumpar, dar imi trebuiesc niste precizari in legatara cu partea hardware si anume versiunea hardware si tipul tunerului.

    Cu stima,
    dante2
    "The Truth Is Out There"

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma uit peste ea si iti spun, odata ce ajung pe acasa..

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e modelul cu cititor de cartela incorporat? functioneaza fta? cu ce driver?
    noroc,nirolf

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Broadlogic 2030

    Quote Originally Posted by zaiclopz
    imi spune si mie careva de ce nu merge in progdvb cu placa asta nici un plugin de genu s2emu? vplug? progdvbul e in regula, am si o placa sky2 pe care daca o bag in locul ei merge!
    ----
    PS: e de vanzare, 100 RON
    pe care antena prinzi maxtv-ul si mai ales ti-l gaseste la scanare pe skystar2 sau nu ?

    deoarece am si eu instalatie standard la maxtv : offset 0.9m + 2 lnb si nu imi intra pachetul maxtv cand fac scanarea programelor si mi-e teama ca ar fi de la antena ca e prea mica sau de la lnb si sa stiu ce componente sa iau.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e cea de 0,85, incearca ca merge!
    placa e cea cu cititor de cartela, da nu stiu cum se foloseste..

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz
    e cea de 0,85, incearca ca merge!
    placa e cea cu cititor de cartela, da nu stiu cum se foloseste..
    Inca astept raspunsul tau cu privire la versiunea hardware al placii si tipul tunerului.

    Cu stima,
    dante2
    "The Truth Is Out There"

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. placa pci BroadLogic ABA 2030
    By zaiclopz in forum Shop
    Replies: 13
    Last Post: 1st April 2006, 11:59
  2. BroadLogic ABA 2030 PCI
    By zaiclopz in forum Shop
    Replies: 4
    Last Post: 21st January 2006, 09:43
  3. BroadLogic ABA-2030 + cartela MAX?
    By zaiclopz in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 14th September 2005, 21:37
  4. BroadLogic ABA-2030 + cartela MAX?!
    By zaiclopz in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 7th August 2005, 05:25
  5. Broadlogic aba-2030
    By miskaaa in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 27th May 2004, 10:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top