Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default Caut cablu jtag pentru DM500s Bucuresti sector 1 adios amigos

    Caut cablu jtag pentru DM500s Bucuresti sector 1 adios amigos
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu dar nu am piesele si timpul de bibileala.
    Caut unul gatafacut sa imprumut citeva zile.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut (bibilit) ieri un cablu jtag, l-am lipit in Dreambox si a trebuit sa reinstalez un Windows XP (sp3) ca nu puteam deschide cu 7.
    Am deschis cu "DM500_Universal_bootloader_v1.4" sau cu "Bebi_jtag_DM500_AIO", vad ca sunt similare.
    Am apasat "start.bat" si a pornit sa ruleze procedura de "erase flash" apoi sa downloadeze ceva...
    Din pacate se tot opreste cu numararea downloadului, l-am lasat de azinoapte pe la 1 pina pe la 10 azidimineata chiar daca se oprise pe la 11% - dimineata era pe la 93%.
    Dar nu mai puteam sta ca aveam treaba si sunt ocupat si restul zilei.
    Nu pot lasa calculatorul mergand cand nu-s eu acasa (si cu fire de jtag in el pornit)...
    Ce parere aveti, este un semn bun, trebuie sa-l las intradevar asa mult sa lucreze ?
    Am pus XP sp3 ca nu aveam cu sp2 sau sp1... O fi ok sau sa fac downgrade ?
    Alte pareri ?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    micsoreaza viteza pe portul serial din pc
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Era pe 9600. Cit de mica sa fie ?
    Sunt cu jtagul pe portul ECP printer port LPT1 si nu pe COM1, doar in COM1 se poate modifica viteza.
    73 de la yo3vth !

    P.S.: Sa conectez si cablul rs232 la pc si dream impreuna cu cel pe 25 pini/jtag !?

    News: A ajuns la 78% pe viteza mica si mi-a scris:
    "error at 0xffff9202 <0xFFFF, 0xFFFF>
    Programming failed !"

    (Nu mai am timp azi, trebuie sa plec la job, vin la noapte)
    Last edited by vladro2; 29th August 2016 at 13:33.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mergeeeeeeeeeeee
    Bienvenidos amigos


    Am pus in "device manager" COMport1 pe 128000 bits per second si "flow control" pe "hardware" iar din butonul "advanced (FIFO buffers)" am lasat bifat dar am tras toate spre stanga (RX/TX buffer).
    Mi-a downloadat si refacut bootloaderul in mai putin de 5 minute.
    Dreamup-ul il voi folosi cind vin de la job.

    Yesssssssss amigos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top