Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Fransat

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Fransat

    Buna seara!

    Detin un modul minisat HD pentru Fransat: http://alfastar.ro/h...t_id=Minisat HD . Pana acum cateva luni a functionat foarte bine intr-un TV PHILIPS, cu dvb-s2. Intrebarea e daca se poate utiliza acest card CI intr-un receiver satelit, ca acesta: http://amikostb.com/...=product&id=233, deoarece nu mai am TV-ul respectiv ? Exista si alte receivere compatibile, eventual 4k ?

    Va multumesc!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Linkul de la Amiko nu merge si nu stiu la ce receiver te referi. Dar daca receiverul are CI, atunci merge modulul in el.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E vorba de Amiko HD 8260 +.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, Amiko 8260+ are CI, deci poti introduce in el modulul Fransat mini HD. In plus, daca receiverului ii pui un soft mcas, in slotul de deasupra, cel pentru card, poti introduce mai toate tipurile de card original, dar nu Fransat (5°W) si nici TNT (19°).

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cineva a facut observatia ca trebuie ca receiverul sa accepte CI+. Eu am intr-un Amiko 8260+ un modul Ird-eto CI+ si merge perfect cu cardul ORF, deci receiverul accepta CI+, dar nu cu softul oficial ci cu mcas.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am achizitionat receiverul si am instalat softul 2.3.65. Imi recunoaste cardul, deschide programele codate dupa care apare ori " communication error ( 11 ) " ori " scrambled ". Daca las mai mult pe programul respectiv imi deschide dupa o vreme, dar daca schimb apare iar " scrambled ". Gresesc cu ceva sau trebuie sa instalez alt soft mai stabil? Deasemenea, la softul instalat mai sus, deschide doar daca instalez emu si nu cu mcas...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top