Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: tv cu dvb s2

  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default tv cu dvb s2

    Salut.
    Am un tv led cu dvb s2 ,cand intru in meniul satelit pe satelit si frecvente am semnal,dar la scanare nu mi gaseste niciun program.Pe alt tv sau receptor nu e nicio problema.
    Care sa fie buba?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca te referi la SR mici incearca 1 in sus 1 in jos, nu toate demodulatoarele in caz ca SR e putin fals.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In menu la LNB settings este setat corect? Adica LNB universal, LNB power setat pe "on",etc.? Lista este goala sau plina? Ai incercat un factory reset?

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    In menu la LNB settings este setat corect? Adica LNB universal, LNB power setat pe "on",etc.? Lista este goala sau plina? Ai incercat un factory reset?
    Cred ca e setat cum trebuie ,altfel nu ar arata semnal in meniul de instalare.Cand ii dau cautare incepe sa caute si dupa 3-5 secunde iese singur din meniul de satelit si scrie pe ecran,,data base empty"
    Cred ca e ceva din soft

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Daca te referi la SR mici incearca 1 in sus 1 in jos, nu toate demodulatoarele in caz ca SR e putin fals.
    E ceva din soft cred

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica lista de transponderi sa fie actuala

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    verifica lista de transponderi sa fie actuala
    Pai am actualizat o,dar am scanat si frecventa cu frecventa,plus ca am probat si pe mai multi sateliti

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, spui ca ai un transponder pe care ai semnal, ce se intimpla cind dai scan ?
    ar fi posibil sa nu fii pe satelitul pe care-l cauti si sa ai o frecventa comuna pe 2 sateliti, lucru care te duce in eroare

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    ok, spui ca ai un transponder pe care ai semnal, ce se intimpla cind dai scan ?
    ar fi posibil sa nu fii pe satelitul pe care-l cauti si sa ai o frecventa comuna pe 2 sateliti, lucru care te duce in eroare
    Nu,pe toate frecventele am semnal ,deci pana la scanare se comporta normal,dand scanare se deschide tabelul cu scanarea si in loc sa inceapa sa memoreze ce gaseste,iese din meniu in cateva secunde ,ca si cum i as da eu exit

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fiecare receiver are un numar maxim de programe pe care le poate memora, ai verificat si asta ?

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    fiecare receiver are un numar maxim de programe pe care le poate memora, ai verificat si asta ?
    El nu memoreaza nimic

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate lega la net? Incearca o actualizare de soft! Dar un factory reset ai facut?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top