Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Tv samsung

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Undeva...candva...
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default Tv samsung

    salut ,detin un tv samsung 2770 hd,pe care il folosesc ca si monitor la pc. Problema este ca ,monitorul se stinge ,desi are semnal de la placa video a pc -ului.Il tin oprit o perioada ,il aprind ,merge un minut sau cateva secunde,si iar se stinge,ecranul fiid complet negru .si ledurile raman aprinse ca si cum ar functiona normal.Placa video a pc -ului e buna ,am incercat-o cu un alt monitor si functioneaza ,este un HD 5450;la fel nici si la tunnerul tv -ului nu functioneaza se stinge ecranul....Eu banuiesc condensatorii sursei de alimentare,,,,buun am desfacut monitorul ,am scos sursa afara,dar condensatorii par buni ,nu sunt umflati ,,dar in schimb observ o arsura pe invertor,,,voi ce parere aveti ,poate fi dus invertorul,? daca erau condensatorii ,nu era o problema prea mare ,ii schimbam ,,,dar invertorul,nici nu am schimbat niciodata si nici nu stiu macar cum se masoara,incerc sa atasez aici o fotografie,,orice pareri sunt bine venite ,multumesc anticipat [IMG] screenshot windows 7[/IMG]
    Sa traiti bine ! Bine ca traim !........................... 13E +16E +192E +1W ...si ce-o fi pe terestru.......

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trafo inverter defect. De fapt se vede pe el arsura pe o infasurare secundara.

    f11

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Bucharest
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut aceeasi defectiune tot la un samsung,acum cativa ani si intr-adevar,l-am dus la reparat si s-a dovedit a fi sursa (mentionez ca am schimbat toata placa) la vremea respectiva m-a costat 5,5 mil (550 lei) aia de la samsung au spus ca ei nu o repara,o schimba cu totul asa ca am platit si am rezolvat problema,evident ca e mai ieftin sa identifici piesa defecta si s-o schimbi doar pe aia.Mult succes.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca are si niste notiuni elementare de electronica si manuirea unui ''pistol de lipitaparat de masura'' , atunci se merita sa caute/cumpere/schimbe el invertorul
    Altfel s-ar putea sa il coste intertorul + manopera mai mult decat daca ar schimba sursa cu totul
    Cel putin in ''tarile cu apa calda'' nu se mai ''obosesc'' ei sa schimbe doar un invertor/o piesa , ci sursa cu totul fiind mai usor pt ei

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa de baza este problema se incalzeste procesorul am avut aceiasi problema

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Undeva...candva...
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc tuturor pentru raspunsurile prompte ....Azi am luat sursa tv-ului , am fost cu ea la reprezentanta Samsung Austria din Graz,,,,Tipului de acolo i-am spus ca nu vreau decat inverterul...,dupa care , cauta int-un calculator si imi spune ca nu exista la ei inverter separat, dar poate sa imi comande un modul sursa cu totul.....Din curiozitate ,l-am intrbat cat costa...mi-a spus ca 69,99 de iepuroni plus curierul cred,,,,m-am lipsit,avand in vedere ca tv -ul a costat vreo 200 de iepuroni...poate ca o sa iau un iverter de pe ibay,am vazut ,ce e oferta,nu stiu,,,,inca o data va mutumesc pentru sprijinul acordat !
    Sa traiti bine ! Bine ca traim !........................... 13E +16E +192E +1W ...si ce-o fi pe terestru.......

  7. #7
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tata john View Post
    Va multumesc tuturor pentru raspunsurile prompte ....Azi am luat sursa tv-ului , am fost cu ea la reprezentanta Samsung Austria din Graz,,,,Tipului de acolo i-am spus ca nu vreau decat inverterul...,dupa care , cauta int-un calculator si imi spune ca nu exista la ei inverter separat, dar poate sa imi comande un modul sursa cu totul.....Din curiozitate ,l-am intrbat cat costa...mi-a spus ca 69,99 de iepuroni plus curierul cred,,,,m-am lipsit,avand in vedere ca tv -ul a costat vreo 200 de iepuroni...poate ca o sa iau un iverter de pe ibay,am vazut ,ce e oferta,nu stiu,,,,inca o data va mutumesc pentru sprijinul acordat !
    Pai 70 nici nu e scumpa dat fiind faptul ca e sursa comuna cu inverterul,un traf din ala poate costa 15-20.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes



  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema asta o cunosc de la un Monitor Samsung, doar ca la mine pilpiia ca stroboscopul, omul unde a fost la reparat a schimbat piese in sursa si nu-i mai facea ca stroboscopu ci mergea citeva minute si dupa aia ecran negru, a comandat sursa noua si din 2008 inca merge. Bun Monitoru meu a costat in 2006 1200 Euro atunci a meritat reparat.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tv samsung le40d679.are cteva liniuțe orizontale subțiri jn partea superioara a ecranului.liniile nu și schimba poziția și sunt cam intre marginea de sus a ecranului și pana la 4 cm n jos.ce părere aveți, poate fi panelul sau modulul te contactez și n ce probabilitate.modul te contactezgasesc pe ebay dar n-aș lua fără un sfat
    Multumesc anticipat

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vrut sa scriu:modul t-con

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ecran defect .Nu e problema de t-con

    Trimis de pe al meu Philips_S326 folosind Tapatalk



  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut proba data de un reparator tv,am apasat usor pe zonele cu pricina dar nimic nu s.a schimbat.asa ca nu voi mai pierde vremea cumparand alta placa t-con

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top