Platforma Bein Mena va adauga 12 noi canale platformei sale Pay TV pentru Orientul Mijlociu incapand cu data de 1 august, facand tot mai grea viata principalului sau rival OSN. Parerea mea este ca incet incet Kipco (un fond suveran al emiratului Kuweit) proprietarul OSN va fi obligat sa isi vanda platforma catre Bein Media Group, forta financiara a acestora din urma fiind formidabila avand in spate fondul suveran al emiratului Qatar drept proprietar.

Cele 12 canale sunt:
Dream Works (In colaborare cu studiourile producatoare de desene animate Dream Works Animation din Los Angeles, California si este un canal in premiera globala daca nu ma insel)
Discovery Kids
DTX (Discovery Group)
DLife (Discovery Group)
AMC
Jim Jam
CBS Reality
Fox News
Bloomberg
Travel Channel
Extreme Sports Channel
Outdoor Sports Channel

Link stire: http://www.broadcastprome.com/news/e...s-on-august-1/


P.S.:
- Pana la sfarsitul anului cei de la Bein vor sa lanseze in total la nivelul anului 2016 in jur de 70-80 de canale, o parte din ele fiind deja lansate dealung anului pana in acest moment.
- In curand se pare ca emisia pachetului Bein Mena de pe Nilesat 7.0°W va inceta definitiv si va ramane exclusiv pe Es'hail 1 si Es'hail 2(va aparea cel tarziu in ianuarie 2017) 25.5°E sateliti detinuti de emiratul Qatar