Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Recomandati un Receiver ce sa stie

    Yo,

    caut un Receiver ce sa fie Multistandard DVB-C, DVB-T2, DVB-S2, sa aiba CI si Blindscan pe cit posibil in toate standardele Blindscan,
    si sa pot sa instalez pe el Kodi, si sa stie si IPTV si sa pot sa-i schimb MAC-Adresse cum vreau.

    Ce recomandati?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Yo,

    caut un Receiver ce sa fie Multistandard DVB-C, DVB-T2, DVB-S2, sa aiba CI si Blindscan pe cit posibil in toate standardele Blindscan,
    si sa pot sa instalez pe el Kodi, si sa stie si IPTV si sa pot sa-i schimb MAC-Adresse cum vreau.

    Ce recomandati?
    receiver '' sa pot sa-i schimb MAC-Adresse cum vreau. ''

    nu exista asa ceva
    fiecare device / receptor / telefon etc are un singur Mac Address , unic ... e un fel '' CNP ''

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In linux (Enigma2) poti sa schimbi mac-ul

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu sigur daca pe E2 poti schimba MAC-ul dupa cum doresti
    Mai degraba il poti reface/clona
    Oricum eu nu vad rostul schimbarii MAC-ului tot timpul . fiindca isi are si el ''rostul'' lui
    Si daca tot timpul il schimbi s-ar putea ''sa te legi la cap , cnd nu te doare''
    Cat despre Kodi , exista plug-in pe E2 sau cauti un receptor combo cu android , gen Amiko A3 Combo
    Depinde de tine cu ce esti ''familiarizat'' mai bine , E2 sau android

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MACu numa teoretic e adresa fizica, la multe deviceuri se poate schimba. Si la Skystar2 se poate schimba, si e util pentru abonamente ce sint adresate pe MAC.

    Nu am avut inca nici cu E2 nici cu Android, ziceam sa pot sa pun Kodi pe el fiindca momentan experimentez cu xbmc pe compu dar nu am placa pentru cablu asa ca numa iptv. As fi vrut toate intr-un Receiver dar sa aiba Blindscan bun. Ideea e ca mai sint Radioamatori ce emit terestric intre 950 - 2150 MHz pentru sateliti, cred ca in DVB-S, dar o mai fi si alti cu alte standarde, un Blindscan bun e important.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sint Radioamatori ce emit terestric intre 950 - 2150 MHz pentru sateliti
    ATV vrei ? lnb ai ?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ala nu am merge dupa geam cu 3 sticle si antena de 35 cm? Eu ma gindeam la o antena stil Zehnder AA130-00 sau teleskop si un inline amplifier, am un DUR Line 3018 deci presupozitile le am aproape.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce LNB trebue pentru ATV? Dar eu nu stiu sa existe LNB de care zici, eu stiu numa LNB pentru benzile C, KU, KA. Dupa cum stiu eu se pune un fel de Yaghi in focusu reflectorului si un amplificator inline si se prinde cu un Receiver DVB-S dar pentru ale nu-s liste cu frecvente si symbolrate, deci receiverul tre sa aiba blindscan. Plus de aia cind ma mut si am iara antena vreau sa prinda si radiourile alea cu SR de 338 sau asa de pe 16 Est. TBS 5925 de exemplu le prinde, vroiam un receiver ce prinde tot.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top