Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Va rog ajutor configurare LNB

    Buna ziua.
    Am 1 antena orientata pe Intelsat 10-02 cu lnb normal iar cealanta antena cu un monoblock pe Astra 19 + Hotbrid 13 .
    Nu reusesc sa vad canale decat pe Intelsat si Astra un pot vedea de nici o forma Hotbrid 13
    Tin sa mentionez ca am un diseq inainte de a intra in reciver,
    Folosesc un Dreamox 500 daca ati putea sa ma ajutati si la config Dream.
    Va multumesc

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    300
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Monoblocul ala are un diseqc incorporat, nu? (modelele pe care le-am vazut eu cand ma batea gandul de un setup multi-lnb asa erau).
    In cazul asta tu mai ai un diseqc dupa cel din monobloc, daca am inteles eu bine, deci asta e sursa problemei. (nu poti comuta monoblocul)

    Nu am citit prea mult despre configuratiile in cascada (asa se cheama ce vrei tu sa faci- cascaded diseqc in engleza) dar sa speram ca se va gasi careva mai experimentat care sa vrea sa te ajute.
    Last edited by bungabunga; 9th July 2016 at 23:23.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti sa tragi doua cabluri? DiseqC 2.0 stie cred ca 4 pozitii sau il confund cu 1.2? Ce DiseqC are Monoblocul? Poate tre sa comuti unu din DiseqC 2.0 si Monoblocul din DiseqC 1.2, asta presupune ca comutatoru sa nu blocheze semnalele DiseqC spre LNB.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zic asta fiindca cind mai aveam balcon, am luat un 2x1 DiseqC 2.0 Umschalter, sa schimb intre doua antene, una era Astra, si aialalta cu Actuator, Monobloc nu am avut, dar incearca din Receiver comutatorul DiseqC 2.0 si Monoblocu DiseqC 1.2.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dealul Cohalmului
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Singura si cea mai simpla solutie este un DiseqC Spaun SUR 211F si schema ar trebui sa arate ca imaginea asta:




    Spaun gasesti aici: http://www.satmultimedia.ro/spaun-sur-211-f-uncommited
    Bafta!
    5W+1W+5E+9E+13E+16E+19E+28E+31E+39E, Alma HD2220

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    870
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Priti.Eu acest spaun il am instalat,aceeasi schema, de cca 1 an.Functionaza perfect.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top