Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44

Thread: DM520 HD/525 hd

  1. #31
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,303
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    posesor de cca 10 zile a instrumentului numit dream 525 HD/FAINA SCULA/inca nu avem imagini ca la 500 hd[oe 2,2 si oe2,5 under developer,inca nu-s mature]parerea mea
    cea mai buna imagine e open atv si ts iar stabila e openpli insa nu merge oscam emu [pw] si nici ncam [tb]
    foarte ok dm525, am cumparat pentru un amic care avea nevoie de o "jucarie" pentru digital terestru. am luat un combo S2-T2, pretul 141€ transport inclus.
    i-am pus DreamElite 6.0 OE 2.5. e "brici". pentru plugin am folosit link-ul "extra".
    zilele aste vreau sa vad cum se comporta cu "netul".
    repet, jucaria merita banii.

  2. #32
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    401
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare.
    Am un Dream 520 HD.Dupa ce am instalat o imagine open pli nu mai revine in modul "rescue mode".Ledul palpaie rosu ca un semnalizator auto.Ma puteti ajuta sa-l resuscitez?

  3. #33
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pobabil nu ai tinut cont cand ai flashuit imaginea ca exista 520 si 520 v2. Vezi exact ce versiune este al tau si scrie-i pentru DM 500HD asta si pentru DM 500HD v2 asta

  4. #34
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    401
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rezolvat prin telnet cu Putty.Mersi Onutd.

  5. #35
    Super Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru imagini ce nu au restart in rescue mode se folosește metoda cu închis buton spate,deschis și apăsat buton fata(trece succesiv prin albastru,galben,roșu)gata ești în. rescue mode poți instala din browser

    Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #36
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    401
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Perfect adevarat,dar la mine tocmai acest lucru nu-l facea.

  7. #37
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    401
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa o furtuna cu tunete si trasnete am sunetul sacadat la toate programele si pe toti satelitii.Sugestii va rog.(Dream 520 HD)

  8. #38
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,303
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apropo de momente "neprevazute". cu doua zile in urma primesc telefon de la un amic cu un dm525. el nu intelege nimic din chestiunile astea.
    zice ca a "cazut" curentul ptr cateva secunde si la repornire, jucaria ramane blocata pe..."radio" si foarte calda. opssss, inseamna ca s-a bushit
    merg la el, nu aveam nici pc-ul cu mine, incerc sa butonez si vad ca in momentul in care schimbam pe un canal tv, blocaj total, insa nu mai "fierbea" dupa ce l-am lasat 1 minut fara alimentare.
    inainte de a face un drum acasa ptr pc si un reflash, desi nu mai credeam ca ajuta, incerc uppdate firmware (DreamElite 6.0 OE 2.5) direct din menu. surprinzator, incepe sa downloadeze o gramada de fisiere inclusiv dvb-module. dupa 4-5 minute descarcare/instalare file-uri, restart si totul functional.
    felicitari celor de la DreamElite.
    Last edited by catalinn; 12th September 2018 at 12:21.

  9. #39
    Super Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a ramas pe un canal radio din lista tv,la unele imagini de ex pli blocheaza recepptorul,la altele nu,nimic grav ai rezolvat dar din pacate dream elite e pe duca[teamul]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  10. #40
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, merge Powervu(1W) pe acest receptor(DM520)? Daca da, cu Stream Relay sau si fara? Cineva ma poate ajuta cu un oscam emu? Va multumesc anticipat

  11. #41
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge fara stream relay...studiaza oscam emu cu dreambox settings.

    oscam.conf
    [dvbapi]
    enabled = 1
    au = 1
    pmt_mode = 0
    delayer = 60
    ecminfo_type = 1
    user = localuser
    read_sdt = 1
    write_sdt_prov = 1
    extended_cw_api = 2
    boxtype = dreambox
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  12. #42
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc,am inca un Dreambox800SE clone,pe care merge Powervu fara Stream Relay, intrebarea mea e ca e buna camul aceasta si pe DM520 originala?

  13. #43
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by enrico View Post
    Multumesc,am inca un Dreambox800SE clone,pe care merge Powervu fara Stream Relay, intrebarea mea e ca e buna camul aceasta si pe DM520 originala?
    Acelasi config ar trebui sa mearga. Din cate am inteles switch intre PWU si celelalte CSA enabled se face numai prin reboot la baxa.
    Daca scopul este sa vezi numai PWU atunci e ok. Daca in schimb doresti switch intre ele pastreaza dm800se.
    Tocmai am gasit un dm7020hd cu 100euro..daca prinzi asa ceva oferta cumpara-l cat de repede poti
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  14. #44
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema rezolvata, cu oscam a facut freeze in fiecare minut, in schimb cu Ncam merge perfect

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top