Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Imagine dubla suprapusa

    Salut,

    am un televizor Samsung UE40D6500 si de azi dimineata a inceput sa faca imagine dubla in sensul ca, e o imagine peste alta decalata, nu nu-i activat 3D.

    Am experimentat azi dimineata cu XBMC pe calculator, televizorul si calculatorul sint conectate la acelas Router. Sa fi dereglat XBMC de pe calculator ceva la televizor sau e altceva? Cum remediez, sau tre sa-l duc la reparat?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista si dubla nesuprapusa ?

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deconecteaza orice alt device de la el si vizualizeaza prg. tv normal
    Eventual porne/opreste de mai multe ori de la butonul power
    Daca persista , inseamna ca a ramas ''blocat'' in modul 3D
    Ai mai putea sa incerci cu un reset de fabrica daca are o astfel de optiune
    Altfel..... service scrie pe el

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-i ramas pe 3D, trebue sa-l iau iara de la tehnician, el spune ca-i fier vechi ca ar fi stricat displayul si el nu mai primeste piese pentru el, dar nu-l cred.

    Si chiar daca ar fi asa, nu pot sa-i bag alt display de 40 Zoll de la alt model? Ii standardizata conectiunea la Board sau nu?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa, al doilea reparator a spus ca nu mai primeste panel nou, mai e aparat din 2011, chiar asa? Daca il iau inapoi, costa 70 Euro ca sa uitat in el, daca nu, atunci i-mi scade din pret pe unu nou 235 Euro. Ce plm inainte tinea un televizor 30 de ani, acuma nici macar 5 ani.

    Si chiar daca as lua altu nou, din motive nostalgice vreau sa mai stie si analog asa sa vad la care standard cum arata puricii.

    Ce fac iau altu sau insist si iau un panel de la jebayi si il bag eu?

    Mai este Samsung pe care poti sa instalezi ss-iptv asa ca la seria D? Si pe linga alealalte standarde sa mai stie si analog (din motive nostalgice)?

    Raspundeti va rog urgent, pina la ora 18:00 ora voastra.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma da mai raspunde cineva? Wtf? Am inteles ca pe astea mai noi nu mai merg hackurile alea ce mai mergeau in serile D si E alea de la SamyGO.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Ma da mai raspunde cineva? Wtf? Am inteles ca pe astea mai noi nu mai merg hackurile alea ce mai mergeau in serile D si E alea de la SamyGO.
    este de la LVDS interface. Gasesti pe okazii.



    Daca nu reuseste, spune-i sa-ti schimbe PS-ul si pui o sursa de +/- 5V la intrare.

    ATENTIE: trebuie sa tai cablu pangliga ca sa il nimeresti exact la lipitura, daca nu reusesti..nu face contact si poti sa-l arunci dupa aceea.
    Lipitura cu litza de argint tip ROHS - din cea clasica cu plumb la ce a aparut dupa 2011 nu se mai poate face.

    Succes !

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io am ramas curios unde gasesti tu display de 40 de zoll.no hai lumineaza-ma.
    p.s.
    nu au toate conexiunea la board si la iluminare la fel,pe verificate,asa ca incearca sa gasesti display de la acelasi model

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca se pune cu tub catodic nu trebuie decat sa se schimbe PL50. Din acelea gasesti cate vrei.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce l-am reparat va informez. Nu-i cu tub ci cu LED Backlight, dar deja de jumate de an se intrerupea jumate de secunda cind aprindeam lumina, deci s-ar putea sa fie asa cum spune domnul pop_eye. Mai vad poate costa mai mult pina il repar de cit altul dar eu tin la acel televizor.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va referiti la asa ceva?

    http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-UE...sAAOSwqu9U0g9j

    Pot sa gasesc undeva mai ieftin?

    Am telefonat cu ei, displayuri nu mai primesc pentru acel model din anul 2011. Eu as vrea sa incerc, dar electronistii dintre voi: Credeti ca ar functiona?.

    Mentionez in continuare ca se intrerupea imaginea jumate de secunda cind aprindeam lumina, aia clar de la PSU, aia cu displayul nu stiu exact.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  12. #12
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca reusesti sa-l faci, esti cineva. Problema de baza este: schema electrica nexam.
    Deci pe riscul tau...dar eu zic sa incerci sa masori sursa si vezi daca fluctueaza. aplica procedeul clasic ochiometric si verifica condensatorii uflati.

    O alta cauza ar fi T-CON board.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un Service manual pentru Samsung UE40D6500 de unde pot sa downloadez gratis? Ca gasesc doar cu plata.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La cat au scazut preturile la tv-urile fhd in RO , mai bine iti cumperi altul
    Oricum service-ul pe afara costa in euroi , tradusi in lei foarte multi
    In plus daca nu stii si ceva teorie de electronica ca apoi sa pui in practica , atunci tv-ul tau este doar un "cobai"
    Asta este sfatul/parerea mea si trateaz-o ca atare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top