Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default card freesat pe 2 tv

    Un home sharing cu un card freesat pe 2 receptoare fara cablu sau router se poate face prin wifi?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate cu card conax.

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luciand1956 View Post
    Se poate cu card conax.
    Cum?prin doua impulse wifi fara router merge?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc 3 receptoare Echosmart 7109 HD cu emitatoare WIFI.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul in care am cardul este Master iar cele doua receptoae sunt Slave.Un card la 3 televizoare.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lighean View Post
    Cum?prin doua impulse wifi fara router merge?
    Fara router, cu Impulse nu merge.Cu router merge excelent, daca vrei pot sa-ti trimit configurarea receptoarelor

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FERI View Post
    Fara router, cu Impulse nu merge.Cu router merge excelent, daca vrei pot sa-ti trimit configurarea receptoarelor
    Trimite mi te rog configurarea ,multumesc anticipat

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lighean View Post
    Trimite mi te rog configurarea ,multumesc anticipat
    Receptor master
    1. Meniu – Sistem – OK - Ethernet Setting – OK
    – Default Network Type: Wired
    – DHCP : Oprit
    – Adresa IP: 192.168.001.001
    – Subnet Mask: 255.255.255.000
    – Gateway: 000.000.000.000
    – DNS Preferat: 000.000.000.000
    – DNS Alternativ: 000.000.000.000
    Se apasa tasta EXIT pentru memorare
    2. Meniu – Acces Conditionat – OK – Ip share – OK – Net Server Config – OK – Homecamd – OK
    – Server Port: 10000
    – Active: OK (punctul ALB din stanga "Active" se face VERDE)
    – Protocol: HomeCamd 1.0
    Se apasa tasta ROSIE de pe telecomanda pentru memorare.
    3. La SERVER trebuie sa setati ca receptorul sa nu intre in Standby fortat (doar Standby superficial)
    – Meniu – Sistem – OK – Setari diverse – OK – Standby Mode – alegeti Fake
    Se apasa tasta EXIT pentru memorare.
    SETARE RECEPTOR CLIENT 1
    Modele: Amiko 8150, 8250, 8260, Micro HD SE, Mini HD SE
    1. Meniu – Sistem – OK - Ethernet Setting – OK
    – Default Network Type: Wired
    – DHCP : Oprit
    – Adresa IP: 192.168.001.002 (IP diferit la fiecare receptor)
    – Subnet Mask: 255.255.255.000
    – Gateway: 192.168.001.001 (aici se introduce adresa IP a receptorului MASTER)
    – DNS Preferat: 000.000.000.000
    – DNS Alternativ: 000.000.000.000
    Se apasa tasta EXIT pentru memorare.
    2. Meniu – Acces Conditionat – OK – Ip share – OK – Net Client Config – OK
    3. Se apasa tasta GALBENA pe telecomanda, pentru editare
    – ServerName: 192.168.1.1 (aici se introduce adresa IP a receptorului MASTER)
    – Service Port: 10000
    – User Name: dummy
    – Parola: dummy
    – DES Key: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    – Active Server: OK (punctul ALB din stanga "Active" se face VERDE)
    – Activare EMM: OK (punctul ALB din stanga "Active" se face VERDE)
    – Emulator: HomeCamd
    Se apasa tasta ROSIE de pe telecomanda pentru memorare.
    SETARE RECEPTOR CLIENT 2, 3, 4
    Se seteaza fiecare receptor CLIENT exact la fel, doar adresa IP trebuie sa fie diferita la fiecare receptor.
    Exemplu: Client 2 = Adresa IP: 192.168.001.003
    Client 3 = Adresa IP: 192.168.001.004
    Client 4 = Adresa IP: 192.168.001.005

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top