Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Setare Diseq

  1. #1
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default Setare Diseq

    Salut

    Nu reusesc sa setez tunerul 2 din Vu+Solo2, dupa cum urmeaza :

    Receptor: Vu+Solo2 cu BlackHole OE3
    Tuner 1 : HH 45w-75e
    Tuner 2 : 1 x antena 36 est lnb circular
    1 x antena cu lnb triplefeed Inverto 13e/16e/19e (cu diseq 1.0 incorporat) ( antena Gibertini de 1 m)
    Diseq Amiko cu 2 iesiri (1=36est / 2=triplefeed lnb)


    Nu am semnal pe triplefeed cu oricare dintre setari. Ma gandesc ca gresesc undeva... sau problema e la monobloc Pe 36 est e semnalul e ok.


    Ce ar trebui sa setez pentru lnb-ul monoblock ? (care are diseq A = 16est / B = 13est / C = 19est)
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa setezi 2 diseq-uri in cascada. Cel extern il pui normal apoi pentru monobloc setezi cam ca in imagine.



  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hamburg
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema e monoblocul
    LE:deja ai un raspuns

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa nu mai deschid si eu alt topic: pot lega un h-h prin diseq 1.1? Adica sa renunt la lnb-ul pentru 52E si sa pun un h-h care sa se duca de acolo mai departe, fara sa il mut sub 52E, unde am lnb-urile. Am un h-h care sta degeaba de ceva vreme, si ma gandeam sa il pun la treaba.

    Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge. Intri in motor cu cablul din STB, dupa motor pui un diseq 2/1.
    in 1 legi intrarea diseq-uluii existent si in 2 lnb de la antena cu motor
    motorul ramane pe 1.2 , iar restul setezi cascadat ca in exemplul de mai sus

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Perfect, multumesc de raspuns! Trebuie sa intru in antene, sa mai schimb din lnb-uri, si daca tot am zis ca o sa umblu la ele, voiam sa instalez si motorul.

    Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau daca diseq existent are o intrare libera si stie si 1.2 il folosesti direct, fara alt diseq

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top