Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    300
    Posts Thanks / Likes

    Default Receiver combo S2/C cu slot CI+ ?

    Avand in vedere ca tunerul S2 din televizor afiseaza puterea/calitatea semnalului cum vrea el, plus tot felul de alte figuri, plus ca nu stie nimic (evident) ma gandeam sa iau un stb. Cum nu vreau sa stau cu o stiva de telecomenzi pe langa mine (deja am 3 -TV, Telekom, Digi) m-as orienta spre un combo S2 /C .

    Chestia e ca tot ce gasesc pe la noi are slot CI simplu. Nu ar fi mare problema in prezent, cand digi cablu e pe N2 (desi e absurd sa ai subscriptie valida dar sa decodezi cu speraclul) dar daca se trece pe N3 in viitor respectivele receivere vor deveni perfect inutile.

    Stie cineva vreun model de receiver combo S2/C care se aduce la noi si are CI+ ?

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi la satmultimedia receptoarele combo de la GigaBlue
    Intr-adervar in prezent sunt putine modele ( mai ales pe piata interna ) de astfel de receptoare combo cu CI+

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    300
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru recomandare. Am uitat sa precizez, as cauta ceva in zona de pret 350-500, sunt totusi cat se poate de incepator, nu-mi trebuie ceva foarte performant care sa fie complet depasit pana invat eu ce se poate face cu el

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ieftin si cu ''de toate'' nu o sa gasesti
    Ti-am scris ca exista foarte foarte putne firme/modele de receptoare de satelit combo cu CI+ ( cel putin in comertul autohton )
    Asa in ''gama ta de pret'' poti gasi doar receptoare de satelit combo FARA CI+
    Crede-ma caut de mult timp asa ceva si am studiat/intrebat inaintea ta despre asa ceva

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    300
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu 'cu de toate' si ieftin bineinteles Asta ar fi ca pantofii aia pe care ii cereau grasele lui Bundy, mici pe dinafara si mari pe dinauntru.

    Eu as vrea sa aiba S2 si C, sa aiba slot CI+ si LAN si sa stie client cccam. Atat. Totusi nu pare ceva asa de iesit din comun, cel putin din cate imi pot da eu seama.

    Daca nu a adus nimeni pe la noi asta e, luam de afara.

    Amiko HD 8260+ are CI simplu sau CI+ ? Ca se mai aduce pe la noi si vad ca e dat ca avand CI+.
    Last edited by bungabunga; 19th June 2016 at 20:02.

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Producatorul scrie ca e ''simplu'' CI - http://amikostb.com/?q=product&id=233
    In fine cauta singur si vezi ce vei gasi
    Insa modelele cu CI+ si mai ales ca vrei si combo ( satelit + cablu ) sub 500 lei slabe sperante

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    300
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce am gasit chiar aici pe forum se pare ca pe anumite fw merg CAM-uri CI+ http://www.rdi-board.com/threads/150571-Amiko-HD-8260-(S2-T2-C)

    Bine, reiese clar si ca e deja un produs vechi, dar pentru 'facut scoala' ca sa zic asa...
    Last edited by bungabunga; 19th June 2016 at 22:45.

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa stai in banca ta
    In 2014 cineva a scris ca cu vers. ''x'' ar fi mers si CI+ la upce ( nu rcs ) , ca in 2015 altcineva scrie ca numai functioneaza CI+ pe upc ( concluzia o tragi singur )
    Si in plus suportul software lasa de dorit , insa daca vrei tu sa ''reinventezi roata'' nu te retine nimeni sa incerci/arunci niste bani pe fereastra
    La rcs cablu iti trebuie un fw compatibil cu CI+ nagra 2/3 pt a putea folosi cam-ul + cartela lor , altfel.....
    Mai e varianta pe cablu cu key , insa trebuie sa le ''upgradezi'' din când in când din cate stiu eu
    Apropo vezi ca rcs-ul mai nou pe cablu are si cam-uri ****** si.....

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    300
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vreau sa reinventez nimic, chestia e ca receiverul pare sa aiba ce-mi trebuie iar pretul e f bun. Iti dai seama ca il iau doar daca imi confirma cineva ca merge cu CAM-ul de la Digi cablu (sau daca gasesc undeva sa-l probez chiar eu).


    Oricum, o sa mai sap si dupa alte modele, nu-i nici o graba.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top