Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Poate sa-mi spuna cineva ce sa intimplat cu DVB-T in Germania?

    Am un receiver Technisat Digipal 2e ce stie numai DVB-T nu DVB-T2, si acuma ma intreb daca sa defectat sau ce sa intimplat, normal vroiau sa schimbe pe DVB-T2 abia in august. Ieri ii mai sincronizat inca ceasul, astazi nici ceas nici nu gaseste nici un post.

    Ce sa fie?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde faci testul, la noi sau in Germania?
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e deja pay per view

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alarma falsa, a stat antena de camera prea mult in pivnita si a fost cam oxidata unde intra yaghiul, merge inca, numa 12 Programe la mine in zona in DVB-T, dar francejii nu mai merg, la unele mai merge tonul, alealalte de loc, mai mult francejii ma interesau.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si totusi francejii de ce nu mai merg? Au schimbat ceva? Nu mai e DVB-T MPEG2, PAL? Tonul se mai aude.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Francezi au schimbat in mpeg4 (hd) de vreo luna sau 2.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai da, dar alea din lista cind dau un scan, le scaneaza si pe alea normale si pe alea HD, Receiverul stie numa MPEG2 alea SD nu ar trebui sa fie inca MPEG2?

    Televizorul nu le prinde fiindca la franceji ii un decalaj de 175 kHz. Atunci o sa incerc cu sticku si ProgDVB ca acolo pot sa pun frecventa cu 175 kHz in sus. As fi vrut pe televizor, ca Monitoru ii de 24" si televizoru de 40".
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca le pui impreuna ai 64" !

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Ploiesti
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista vreun program sau plugin care sa intarzie imaginea receptata 2 secunde de la satelit?
    Am incercat la meciurile CE 2016 sa sincronizez cu audio primit prin telekom si rds, dar imaginea vine inainte...

  10. #10
    master of master Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Terra
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ccrys View Post
    Exista vreun program sau plugin care sa intarzie imaginea receptata 2 secunde de la satelit?
    ..
    Da, intri la setari audio si alegi decalajul de cite secunde doresti, si gata !
    40W--115E

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Ploiesti
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pot umbla la sunet pt ca iese din stb telekom sau dvbc din tv pe rds.
    Deci doar la video sa poate ajusta ca sa intarzie

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Ploiesti
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Video scot din dvbs si audio din ce am zis mai sus.

  13. #13
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Pai da, dar alea din lista cind dau un scan, le scaneaza si pe alea normale si pe alea HD, Receiverul stie numa MPEG2 alea SD nu ar trebui sa fie inca MPEG2?
    Tu nu intelegi ca sa trecut la mpeg4 ca e HD sau SD codecul este h264. Nu conteaza rezolutia.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta naspa atunci. Atunci mai incerc o data direct cu televizoru dar atunci tre sa tot comut dintr-un comutator cu butoane fiindca cablu are aceleasi frecvente ca dvb-t dar cum fac cu decalaju ala de 175 kHz la un Samsung UE40D6500? Sau tre sa-l pun pe Franta?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top