Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Conect box UPC

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Conect box UPC

    Stimati colegi,

    Mi-am schimbat modemul de la cablu cu un conect box.
    Toate bune si frumoase dar nu prea ma pricep cum sa fac sa deschid portul 12000 pentru a putea continua schimbul.
    Am intrat in port forwarding am adaugat IP de la receptorul de satelit si portul 12000 atat la extern cat si la intern , s-a salvat, imi arata ca e OK, dar eu la Clienti am 0 conectati.
    Eu ma pot conecta la parteneri dar ei la mine nu. Oare unde am gresit ?
    Rog specialistii sa-mi dea o solutie.

    Multumesc.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi la pag. 38. Sigur ai facut exact cum scrie acolo ?

    _https://www.upc.ro/pdf/manuale/internet/CONNECT%20BOX%20User%20Guide.pdf

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, asa am facut, cu precizarea ca si la local (start si end) port si external (start si end) port am pus 12000 .
    Trebuia alte valori ?

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, daca vrei sa deschizi 12000 trebuie puse aceleasi valori peste tot (in manual este doar un exemplu). Regula ti-a fost creeata corect ? Apare IP Dreambox 192.160.x.x port range external/internal 12000 enabled ? Daca nu merge incearca sa dezactivezi firewall-ul de pe modem (temporar) si daca nici asa nu merge atunci activeaza DMZ pentru IP-ul alocat dreabox-ului pana gasesti o solutie.
    Last edited by onutd; 9th June 2016 at 13:50.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai asta am spus . Am pus 12000 la port arat la local cat si al extern, atat la start cat si la end.
    In exemplu din manual sunt valori diferite intre start si end
    Cu DCC ma pot conecta pe receptor deci IP-ul e recunoscut de router.
    Nu sunt acasa dar dupa cate mai tin minte regula a fost creata corect si apare IP-ul de la receptor enable.
    Sprer seara ajung acasa si verific.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top