Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default Alegere intre variante de VU+

    Salutare,

    Am nevoie de un sfat va rog. Situatia sta cam asa: am nevoie de un reciever care sa stea in Romania in timp ce accesul va fi de afara. Trebuie de mentionat ca o sa utilizeze DigiCablu, ceea ce inseamna ca imaginea de pe el ar trebui sa stie de un CI+ (din cate am citit suportul pentru CI+ nu este nativ, dar se pare ca a fost rezolvat in ultimele imagini).

    Ce stiu pana acuma e asa:
    1. desigur ca cel mai recomandat o sa fie VU+ Duo2 deoarece face hardware transcoding
    2. o sa pot sa il folosesc cu un AppleTV4 dupa ce instalez aplicatia lor
    3. se fac port forwarding-urile necesare in router sau poate pus chiar in DMZ si alocare de DDNS

    Acum sfatul pe care il cer este urmatorul: din experianta voastra cum merge transcodingul peste internet? (banda de net nu o sa fie o problema ajungand pe la un 20 Mb up/down). Tinand cont de banda, ar fi suficient si un Solo SE v2 sau nu o sa faca fata? Nu tin neaparat sa mearga HD...dar cele SD sa mearga decent.

    Multumesc anticipat pentru ajutor.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    VU+ Duo2 si Solo SE v2 au acelasi procesor 2x1300 singura diferenta fiind memorie la jumatate pe cel din urma,deci ar trebui sa mearga cam la fel.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentur raspuns. Deci sa inteleg ca harware transcoding-ul nu o sa faca mare diferenta? Din e am tot citit asta e o problemuta cand vine vorba de facut streaming.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    192
    Posts Thanks / Likes

    Default

    duo2 stie transconding 720p si solo sev2 480p(cam asa se vede,il detin ). Procesoarele par la fel dar nu-s comparatie http://wiki.openpli.org/comparison

    uita-te si la slingbox
    Am mai gasit si asta
    Last edited by danyconnect; 3rd June 2016 at 18:35.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @danyconnect - multumesc! sa inteleg ca ai facut setup si poti sa te uiti remote. daca da poti sa imi confirmi si faza cu cam-ul oficial (care e CI+). la slingbox m-am uitat dar nu stiu de ce nu ma atrage. MOI+ am vazut si eu...dar nu stiu ce sa zic despre suport la el + ca asa prefer sa pun diferenta si sa iau un duo+. solo desigur ma atrage din cauza pretului (l-am gasit pe amazon.de la 179 euro).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ doroftei
    Fiind vorba de streaming,o mare importanta in ecuatie are partea de ethernet,unde Duo2 castiga detasat avand gigabit lan.Partea transcoding hardware te ajuta iar mult,daca de ex vei folosi streaming si pe date mobile (3G,4G tableta tel etc) poti seta un bitrate mai mic,sa nu iti consume atata trafic.Inca o chestie,daca pui doua tunere de cablu,si presupunem ca se mai uita cineva in locatie la canale,un tuner ramane pentru vizionare,unul pentru streaming.In fine,ai posibilitati mai multe.
    Strict dintre cele doua,eu clar as merge pe Duo2.
    Cheers

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles. Nu o sa fie cazul de streaming pe device mobil si nici de cineva in locatia unde o sa rezide receiver-ul. Deci solutia e clar sa merg pe un duo2.

    Singur arugaminte pe care o ami am e daca paote cineva sa imi confirme si problema cu CI+.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut de ce sa te complici cu CI+ pe cablu merge cu key

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doroftei View Post
    Am inteles. Nu o sa fie cazul de streaming pe device mobil si nici de cineva in locatia unde o sa rezide receiver-ul. Deci solutia e clar sa merg pe un duo2.

    Singur arugaminte pe care o ami am e daca paote cineva sa imi confirme si problema cu CI+.

    CI + merge perfect pe imaginile VTI si OpenATV 5.1

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doroftei View Post
    Am inteles. Nu o sa fie cazul de streaming pe device mobil si nici de cineva in locatia unde o sa rezide receiver-ul. Deci solutia e clar sa merg pe un duo2.

    Singur arugaminte pe care o ami am e daca paote cineva sa imi confirme si problema cu CI+.
    dar sa fie CI+ V1.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top