Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Vu+ zero ajutor

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Vu+ zero ajutor

    Salut,

    Ma confrunt cu o problema care nu reusesc sa ii dau de cap, asa ca incep cu inceputul .
    Am un Vu+ zero , BH 3.0.1.F , Digi card cu sbox005-4-6/CCcam230 singurul care am reusit sa il fac sa mearga . Deci daca ii dau restart acum dupa deschidere imi citeste cardul totul ok pentru o perioada de cateva ore (5-6 ore) dupa care nu stiu ce se intampla ca imi deschide programele din Hop1 , ciudat faptul pe celelate receivere din casa imi deschide din hop0 , deci asta eu nu o inteleg si nici nu stiu cum sa ii dau de cap . Va atasez aici sbox.conf si users.sbox poate cineva este in masura sa ma ajute si pe mine cu aceasta problema .

    Va multumesc

    sbox.conf

    [main]
    server_only=0 # 0=emu+newcamd server 1=only newcamd server
    log=0 # 0=no log 1=log to /tmp/sbox.log //ALWAYS USE 0//
    userspath=/usr/bin/users.sbox # users list
    webinterface=1 # 1=web interface on 0=web interface off
    webadmin=userass12345 # userass for webinterface
    webport=8033 # web interface port
    #prio=0D95:0000


    [slot0]
    active=1 # 0=inactive 1=active
    sci=/dev/sci0 # lower
    ncdserver=1 # 0=newcamd server off 1=newcamd server on
    deskey=0102030405060708091011121314 # newcamd deskey
    port=15000 # newcamd port
    mhz=500 # Mhz for card in this reader, ONLY WORKS ON INTERNAL CARDREADER. Example: mhz=357, mhz=368


    [TIGER003]
    [xxxxxxxx]
    rsa=xxxA36E30554C26015CF77D975A51F9434303E510A102F F0D211B2E577D2720D0448DEDB1A70F890E3A39675221C2718 A7E116B20D2CD753474FD3F40F6206xxx
    boxkey=xxxF4E7EC8F39xxx
    emm=4
    portlist=1 #use portlist or no
    portlistpath=/usr/bin/port.list #path from port.list

    users.sbox

    #Example configuration file for sbox cardclient server


    #Add newcamd user


    NC=root1 room1 slot0
    NC=room2 room2 slot0


    #NC=dummy dummy slot0 0
    #NC=dummy dummy slot0 0 150
    #NC=dummy dummy slot0 0 150 ip
    # | | | | | | |__________ user ip (optional)
    # | | | | | |_____________ user timeout in sec min. 150 max. 1440 (optional)
    # | | | | |________________ 0=au disabled for this user 1=au enabled for this user (optional)
    # | | | |____________________ server to which this user belongs
    # | | |__________________________ password for this user
    # | |_______________________________ username
    # |____________________________________ newcamd client


    #NC=edk edk slot0 1
    #NC=edk2 edk2 slot1 0




    #Add radegast server
    #RS=ip port caid provider
    # | | | | |__________________ provider
    # | | | |________________________ caid
    # | | |______________________________ server port
    # | |__________________________________ server ip
    # |____________________________________ radegast server


    #RS=127.0.0.1 16050 1800 000000




    #Add newcamd server
    #NS=ip port user pass deskey au
    # | | | | | | |________ enable send emms, 0=send all 1=dont send emm-s 2=dont send emm-u 4=dont send emm-g
    # | | | | | |______________ deskey
    # | | | | |____________________ password
    # | | | |_________________________ user
    # | | |______________________________ server port
    # | |__________________________________ server ip
    # |____________________________________ newcamd server




    #Add cccam server
    #CS=ip port user pass 3
    # | | | | | |________________ max hops (min.1 max.6)
    # | | | | |____________________ password
    # | | | |_________________________ user
    # | | |______________________________ server port
    # | |__________________________________ server ip
    # |____________________________________ cccam server






    #Add cccam client
    #CC=user pass 5 0 1
    #CC=user pass 5 0 1 { 0:0:1 }
    #CC=user pass 5 0 1 { 0:0:1 } userip
    # | | | | | | | | | |______ user ip (optional)
    # | | | | | | | | |____________ max down hops (optional)
    # | | | | | | | |______________ without use (optional)
    # | | | | | | |________________ without use (optional)
    # | | | | | |____________________ 0=au disabled for this user 1=au enabled for this user (optional)
    # | | | | |______________________ without use (optional)
    # | | | |________________________ gets all our shares at max 5 hops from us (optional)
    # | | |___________________________ password
    # | |________________________________ user
    # |____________________________________ cccam client


    #CC=dummy dummy 3 0 0 { 0:0:1 } 192.168.0.154

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    server_only=1 fiindca il folosesti cu cccam impreuna , numai daca ai sbox curat pui 0 . Mai poti incerca la prio sa treci ID pentru cartea ta, nu stiu care carte o ai tu de la Digi !?! Cccamul iti deschide ceva ? adica liniile care le-ai bagat in cccam.cfg sant online !?

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Niciodata nu iti va deschide in hop 0 CCCam 2.3.0 . Ultimul cccam care combinat cu orice reader oscam, sbox etc este 2.1.3 .folosindute de truckul 256.
    Bafta...

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect Acum am vazut ce versiune de cccam are .

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va mutumesc pentru raspunsuri . Flavius ala ce am de la tine merge perfect numai ca nu e combinat cu cccam asa cum ti-am zis . Gilboa am inteles acum care e problema dar din pacate nu am gasit niciun sbox+cccam care sa mearga decat asta cu cccam 2.3.0, am cerut si aici pe forum dar nimic . Singurul care mi-a dat un sbox este Flavius dar este sbox simplu.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca varianta cu CCcam_2.3.0 functioneaza, nu-i nici o mare filozofie sa schimbi pe CCcam_2.1.3, in /usr/bin, stergi CCcam_2.3.0, copiezi CCcam_2.1.3, dai Atr 755, dupa care editezi in /usr/camscript, scriptul de pornire unde modifici peste tot unde apare CCcam_2.3.0 cu CCcam_2.1.3 ( atentie, camul trebuie sa aiba aceeasi denumire si sintaxa atat in /usr/bin cat si in script ) si vei avea un Oscam+CCcam_2.1.3 functional.




  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doedany View Post
    Va mutumesc pentru raspunsuri . Flavius ala ce am de la tine merge perfect numai ca nu e combinat cu cccam asa cum ti-am zis . Gilboa am inteles acum care e problema dar din pacate nu am gasit niciun sbox+cccam care sa mearga decat asta cu cccam 2.3.0, am cerut si aici pe forum dar nimic . Singurul care mi-a dat un sbox este Flavius dar este sbox simplu.
    Uite aici un config E2 sbox+cccam pe imaginea : BlackHole-1-7-3-ramiMAHER-Sunray sr4-trial tuner version-sim2-SSL-84b : pe cand aveam si eu un card de JIJI cu acest config a functionat ani de zile . Ai inclusiv si script de pornire cand se blocheaza cccam, mentionezi ca a functionat pe imaginea respectiva de atunci multe sau schimbat, pe tine te intereseaza doar configul... http://www.girlshare.ro/3489388118.7
    Uite poate te ajuta.. Restul in pm...

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-ne si pass-ul de la archiva thx

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau si eu pass-ul. Multumesc.
    SHALOM

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Didi este un program anume de modificat sau direct pe server ?

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gilboa View Post
    Uite aici un config E2 sbox+cccam pe imaginea : BlackHole-1-7-3-ramiMAHER-Sunray sr4-trial tuner version-sim2-SSL-84b : pe cand aveam si eu un card de JIJI cu acest config a functionat ani de zile . Ai inclusiv si script de pornire cand se blocheaza cccam, mentionezi ca a functionat pe imaginea respectiva de atunci multe sau schimbat, pe tine te intereseaza doar configul... http://www.girlshare.ro/3489388118.7
    Uite poate te ajuta.. Restul in pm...
    Gilboa multumesc mult, o sa pun acum in acest weekend si te tin la curect , deasemeni o sa incerc toate variatele ce le-am primit , inclusiv cea de la Didi dar pana atunci as vrea parola pentru dezarhivare la arhiva de la tine . Eu nu pot sa dau PM asa ca te rog pe tine sa imi dai .
    Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top