Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    874
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor bolnav la blind scan ?

    Azi am fost la un coleg sa configurez un receptor Qviart Combo V2(eu am Qviart Combo V2,sunt multumit de el), firmware v1.12 Prometheus,rotire cu H-H.
    Am lasat pe lista receptorului doar satelitii de care avea nevoie si pana la a nu lovi in perete-spre est-.
    Imi gaseste oricare din acesti sateliti.
    Daca-i dau START SEARCH imi face scanarea.
    Daca-i dau BLIND SEARCH,oricare din antenele incercate,antena pleaca intotdeauna spre est,ar lovi peretele daca as lasao.
    Am mai incercat un Alma,asta face blind scan fara a roti antena mai mult.
    Ce credeti ca ar putea fi ?.Va multumesc.
    Eu nu vad,poate nu pricep,sa fie vreo setare gresita?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    874
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ,oricare din satelitii incercati...

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    blind search,ai setat pe un satelit sau pe toti ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil receptorul are atata sustinere software precum are si astra si cefureaua suporteri la un loc. Fie e un bug in imagine, fie ai setat toti satelitii.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    874
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Blindscan fac individual,la al meu receptor(acelasi model)la fel procedez si n-am probleme.Receptorul acum ii la proprietar,probabil sambata ma duc sa-i fac Factory Default,apoi ii voi pune alta imagine.

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Factory Default,apoi ii voi pune alta imagine.
    mai mult nu ai ce-i face

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    874
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rezolvat.Nu trebuia setat USALS.Setat NONE sau DiSEqC1.2,clic pe Blind Search,porneste scanarea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top