Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default Compatibilitate ss2 cu paca de baza

    Am o placa ss2 care a functionat perfect pe urmatoarea configuratie:
    Placa de baza -- L7VTA
    Procesor -- Athlon xp2200+
    Memorie -- 2x256 Sycron
    Placa Video -- GF Titanium 4200
    S-a stricat calculatorul in timp ce inscriptionam un DVD.Am schimbat PB si Procesorul.Daca tot am facut acest lucru am trecut la 64-bit,dar deocamdata merg tot cu xp clasic nu pe 64-bit.
    Am acum urmatoarea configuratie:
    Placa de baza -- ASRock K8Upgrade-NF3/A/ASR 64-bit
    Procesor -- Athlon 3000+ 64-bit
    Memorie -- in prima faza 2x256 Elixir
    Memorie -- actuala 2x512 Samsung
    Inca de la prima pornire a calculatorului au inceput sa-mi apara macroburi (patratele) pe imaginile receptionate cu ss2.Acestea nu apareau chiar de la inceput iar dupa un timp i-mi dadea eroarepe un ecran albastru.Am scris de cele intamplate pe acest forum .Cineva mi-a sugerat sa schimb memoria.Am facut acest lucru,am scapat de macroburi dar acum ingheata imaginea ca si cand ai pune stop pe imagine.Opresc si repornesc Prog.DVB semnal bun dar lipsa imagine,restartez calculatorul si totul OK.Acest fenomen apare sau la 2 min. de la pornire sau la 3 ore.
    Am reinstalat placa cu 430,apoi am trecut la 422 originalul placi.
    Acest fenomen poate sa-mi apara de la o incompatibilitate a placi de baza cu ss2?
    Am citit pe un forum ca placile Asus(ASRock fiind o divizie Asus)nu ar fi compatibile cu ss2.Ce parere aveti?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    19,314
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atata pot sa-ti spun!

    Am placa de baza ASRock K7S41GX si-mi merge foarte bine SS2 pe ea.

  3. #3
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am Placa de baza Asus P2P4 si placa video tot Asus (Ati Radeon 9600Pro 256MB) si merge perfect Sky Star2, in ciuda tuturor legendelor care le-am citit pe forum despre incompatibilitatea dintre SS2 si produsele marca Asus.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit eu dar nu mai tin minte ce placa de baza aveam deoarece am schimbat vreo 10 de acum vreo 2 ani(gigabyte sau asus)si nu imi mergea ss2 cu placa respectiva.Imi arata doar ca are semnal si atat restul ,mort.Am schimbat pb si a mers perfect.Deci poate fi incompatibila.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce parere aveti,exista posibilitatea ca acele inghetari ale imagini sa provina de la HDD.Eu nu cred ,deoarece este de fapt o blocare a paci ss2,care se deblocheaza dupa una s-au doua restartari.Ce sa mai fac?

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jenel
    Ce sa mai fac?
    Ai incercat sa instalezi placa in alt slot pci
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat placa in toate combinatile posibile la sloturi.Nimic nou.
    Viteza de navigare pe net este si ea foarte interesanta.
    De la 10-15 kB/s la 100kb/s.(vecinul de pe palier nu are aceleasi probleme ca si mine)Presupun ca si aceasta conexiune este blocata asemanator cu placa ss2.Avand in vedere ca ambela sunt considerate conexiuni net,problema mea nu se poate indrepta in aceasta directie. Daca este asa dati-mi o ideie.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus si un ventilator mai mare decat placa,am refacut imaginea (cu ghost)acum im apar iar patratele ca si cu as avea semanal 3o%.Merge asa pana restartez calculatorul.Haideti mai oameni buni ziceti ceva, ca eu nu mai stiu ce sa fac

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    -verifica mai intai daca procesorul urca la 100% grad de ocupare (sau pe aproape) cand se blocheaza imaginea
    -daca proc. sta ok cand apare freeze pe imagine, vezi si daca ai codecs ok...de preferat reinstaleaza incepand de la driver si nu uita sa mergi in prima faza pe Elecard ca sa vezi cum se comporta
    -si cel mai sigur...mai testeaza SS2 pe alt sistem, nu sunt nici ele scutite de probleme(tocmai am o placa dusa), desi se poate zice ca sunt ''beton'' ca si fiabilitate

    All the best!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    INCREDIBIL,FLORIN_MX A AVUT DREPTATE!
    Ori ce program am rulat pe calculator a mers perfect,mai putin Prog DVB
    cu ss2.
    Am schimbat surs si acum merge perfect.
    Florin_mx MULTUMESC!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. COMPATIBILITATE ??????
    By bilibistrocu in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 6th June 2006, 22:46
  2. Compatibilitate
    By neoton in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 7th May 2006, 17:13
  3. CAM-uri versus SEASON - compatibilitate ?!
    By gabone in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 12th January 2006, 22:02
  4. compatibilitate soft?
    By emylianm in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 10th September 2005, 18:41
  5. compatibilitate
    By fanetty in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 6th March 2005, 19:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top