Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default niste franceji muti!

    Am scanat adineauri francejii de pe satelitul eutelsat 5 vest sa vad cum dau in HD.Toate bune si frumoase insa ,in afara de france 3 ,nici un post nu are sonor de nici un fel.Ma poate ajuta cineva ce sa fac?
    5 televizoare ,4 receptoare,3 offseturi, 2 toroidale si 1 primfocus

    si parca este totusi putin...


  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depinde cu ce rec. ai scanat! nu toate stiu AAC!

    bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta-l pe blana, te rezolva gratis

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil are dm800
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,401
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici France 2 HD? Eu cu minicombo nu am probleme, France 3 HD inca are pista audio veche, de pana sa treaca la HD, probabil decodorul tau nu se pupa cu AAC-ul.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Latitude: 47.2359 Longitude: 24.2389
    Posts
    130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la amiko are sonor France 4 HD?la mine pe techwood si alma nu are.am promisiuni de un comag mai nou in care sa pot folosi un card fransat ori macar sa am sonor pe Fransuri

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,401
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat acum France4 si am sonor pe toate cele 3 piste DD+ .

    Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top