Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default 11823 H 1 W nu merge pe dm 800 HD

    Are cineva vreo idee de ce nu merge aceasta fregventa pe DM 800 HD ? Sau mai bine zis stie cineva ce pot face sa mearga ?

    Softu e newenigma ...

    ms

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiesc ca e problema de LNB. Am patit sa fie picat in plaja de frecventa ... Ai incercat sa schimbi LNB ? Nu pot sa cred ca e bug newnigma ...Bafta !

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mai multe televizoare in casa pe dm nu merge in rest merge ...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Burkina Faso
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut! La mine se manifesta si mai ciudat ! Dupa ce deschideam receptorul canale SD intrau fara nici o problema pe cand cele HD , dadea tune failed . Dupa vreo 5 minute incepeau sa intre si cele HD . De vreo saptamana nu mai intra nici un program HD , cred ca problema este de la tuner ! Am alt receptor in casa un vu nu are nici o problema deci din start nu lnb-ul e problema!

  5. #5
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    miloo : In genre, de la tuner e problema. cu toate ca problemele cu tune failed la mine cel putin, s-au inmultit de cand am pus disecq...
    yada yada

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ai posibililtatea sa testezi dm la altcineva care prinde 1vest, inainte de a face alte experimente.

    Eu folosesc doar diseqc spaun cu lnb inverto black ultra. Cu acest diseqc dreambox functioneaza impecabil.
    Antena perfect reglata, image experimental cu GP si n-am avut probleme cu tuner failed niciodata. Insa pe alte modele dm...

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa intri cu semnal in alt receptor si loop in dm... si vezi daca asa merge frecventa dorita. de asemenea incearca sa cresti si power-ul la lnb din setarile dm
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 HD End-of-Life

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Are cineva vreo idee de ce nu merge aceasta fregventa pe DM 800 HD ? Sau mai bine zis stie cineva ce pot face sa mearga ?

    Softu e newenigma ...

    ms
    Ca remarca: Pozitia orbitala este 0.8W nu 1.0W (pentru unii nu conteaza)
    Settings sunt bune?
    Incearca scanare din nou:
    DVB-S2 8PSK 11823 H 30000 inversion Auto FEC 5/6 PILOT ON Roll-off 0.35
    Daca tot nu iti intra, mareste sau micsoreaza frecventa in pasi de 1 MHz.
    Schimba imaginea. Pune una serioasa bazata pe Openpli.
    Din nou veche dilema: original sau clona? Banuiesc ca original. Daca da, pune OpenPLi-2.1 ca asta e "last build" (10 mai 2014) pentru ca saracul DM800 HD a ajuns la End-of-Life si s-a terminat cu suportul oficial al teamului OpenPLi.

    Daca nu reusesti nimic din toate astea treci la verificare pe parte hardware.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut de ce nu te pot contacta pe PM armandino

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    batranul original ...mersi de sfaturi am sa incerc si revin cu rezultatul !

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Protv HD imi oscileaza 3,5 db 6,6 db 9,5 db ...mai precizez ca am un multischalter la curent ! Ce-i drept e cam innorat acum . Tin minte ca si la sky imi dadea inainte tuner faild pe canalele hd ...cred ca schimb img pana la urma !








    8+5
    0+

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ioji View Post
    Salut de ce nu te pot contacta pe PM armandino
    nu stiu . dar da-mi pe mail daca nu reusesti pm
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai o problema la antena. Justeaza lnb, vezi inclinatia grade in spre centru.

    Pe skin hd glas 16 imi arata signal:

    Astra 19,2: db 15,55 snr 97%, agc 15 % ber 0 # sky HD
    Thor-intelsat 0,8 vest: db 11,05 snr 80%, agc 17 % ber 0 # pro tv HD
    Eutelsat 16: 10,5 db # TVR HD

    La un signal sub 5-7 db ai macro blocuri sau tuner failed. Un alt image nu cred ca rezolva problema...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top