Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor compromis pe portul 80 ?

    In timp ce mai uitam la TV, Dream-ul meu a inceput sa o ia razna:
    s-a dus singur pe Menu, Settings, Satfinder, s-a dus pe 7 Est si-a pus singur o frecventa si a masurat semnalul
    Eram la calculator asa ca am verificat in router. Cum am blocat redirectionarea 80-ului catre Dream, cum s-a oprit totul. Am lasat putin asa si l-am redirectionat iar; iar a inceput miscarea pe ecran.
    Am verificat in Dreambox: 80 e folosit, cica, pentru WebOS. Dar aveam parola! Ce naiba se intampla? Imi stie parola, cumva? Daca schimb portul si parola pentru WebOS va fi ok? Sa schimb host-ul?
    Help urgent!

    La naiba, vad ca si fara redirectionarea 80-ului poate umbla! Cum asa? Mai am portul 21 spre Dream. O fi ala?
    LE: nu, se pare ca era doar 80.
    Last edited by isr2002; 8th May 2016 at 21:11.
    SHALOM

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa lasi doar porturile de la share (daca folosesti). Acum ceva ani am patit si eu ca se schimbau canalele si dupa ce am lasat doar portul de share in router nu a mai facut. Am presupus ca era controlat de cineva de la destanta (probabil un peer).

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat portul de WebOS. Imi trebuie pentru DreamDroid pe telefon.
    Deocamdata liniste.
    SHALOM

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dreamdroid-ul il folosesti si din wan? Ca daca nu, important este sa nu fie directionate pe extern.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, restartez receptorul cand se blocheaza.
    Dar vad ca nu se conecteaza decat pe 80, chiar daca am schimbat portul si in cccam.cfg, si in plug-in-ul de pe receptor, si redirectionat in router

    LE: am dezlegat misterul: reinstalasem imaginea mai demult si am uitat sa schimb parola dream-ului.
    Last edited by isr2002; 8th May 2016 at 23:00.
    SHALOM

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pätit-o si eu cu dream-ul.
    aveam BH pe el si era si parola schimbatä.
    era un WebInterface cu probleme atunci, pinä nu l-am dezinstalat de tot, se tot umbla la mine prin dream.
    chiar si in cccam.cnf isi fäcuserä 2 linii.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine cineva si-a pus singur ( f ) jos in cfg. si se conecta permanent prin indiferent ce port...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top