Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default Decodare Huawei Y6

    Buna,

    Poate cineva sa ma ajute cu un soft sau ceva informatii sa "unlock" un Huawei Y6 nou?

    Am gasit un soft care-l decodeaza free dar inca nu l-am incercat. Vreau sa fac telefonul cadou si mi-e sa nu-l stric.

    Multumesc anticipat.
    Miracle can happen!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-ai incercat cu alta cartela si nu vrea ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu. Dar stiu sigur ca e blocat pentru ca mi-au spus cand l-am primit.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Miracle can happen!

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca e dual sim nu e blocat 100%/poti sa-i faci root cu kingroot[tutoriale pe net]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce stiu eu root-area nu rezolva problema blocarii in retea. Sunt lucruri diferite.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca o data, blocarea in retea nu are treaba cu rom sau root. Sunt lucruri diferite.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca asa asta daca vrei sa platesti pentru el https://www.youtube.com/watch?v=U46acAgtKfE sau incearca la un centru de deblocari telefoane
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana sa faci alte incercari, verifica-l cu o alta cartela. Vodafone nu mai blocheaa de peste un an, doi.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,

    Nu am un alt sim card sa-l incerc, nu e dual-sim si nici nu cred ca ar merge fara decodare. Cred ca o sa-l fac cadou asa si se descurca cu decodarea...

    Multumesc tuturor pentru ajutor si sfaturi.
    Miracle can happen!

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am tot Y6, tot nou si merge cu orice cartela ! Aia-ti tot spun de trei postari

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un huawei g630 si nu a mers sa fac root cu nici un program . Ma deranjeaza ca se umple memoria imediat aproape fara sa instalez nimic , degeaba am dat eu sa se instaleze aplicatiile in sd card . E bun ca telefon dar fara aplicatii ce fac ? O idee pentru Huawei va rog .

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    activeaza afisare fisiere sistem.Cauta in folderul DCIM->.thumbnails si sterge tot. Pentru root incearca towelroot cu supersu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top