Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default vu uno se blocheaza

    salut
    am un vu uno care se blocheaza in timp ce ma uit la televizor si nu mai raspunde la nici o comanda si nici telecomanda,trebuie restartat ca sa isi revina merge vreo ora si iar se blocheaza, ce-am observat este cald receptorul si in stand bay.Imaginea care o am am mers foarte bine ,nu cred ca este vorba din soft
    sa fie ars vreun condensator sau altceva prin el ?
    multumesc
    Paste Fericit

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    salut
    am un vu uno care se blocheaza in timp ce ma uit la televizor si nu mai raspunde la nici o comanda si nici telecomanda,trebuie restartat ca sa isi revina merge vreo ora si iar se blocheaza, ce-am observat este cald receptorul si in stand bay.Imaginea care o am am mers foarte bine ,nu cred ca este vorba din soft
    sa fie ars vreun condensator sau altceva prin el ?
    multumesc
    Paste Fericit
    monitorizeaza valorile la procesor / CPU ...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da m-am uitat, dar nu stiu ce sa urmaresc ce valori trebuie sa fie optime

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce imagine folosesti ? la mine pe BH folosesc TS panel pt a monitoriza unele lucruri.
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intra in consola si dai top .. si vezi ce process suge cpu/ram. ala trebui investigat. Daca ai traffic mare pe card, iarasi se blocheaza ... la mine cand presimt ca se blocheaza apar in colt sus rotitele ca lucreaza la ceva ... si apoi gata .... e mort !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @adimosu

    Daca nu ai facut asta...creeaza si activeaza un Swap File de 256MB pe USB si cu mare probabilitate vei rezolva problema.




  7. #7
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    ce-am observat este cald receptorul si in stand bay
    De Fan Control ai auzit ? Ventilatorul este functional ? Nu e normal sa fie cald in stand by
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top