Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor schimbat provider

    salut baieti,am nevoie de un pic de ajutor din partea celor care se pricep,a trebuit sa schimb prividerul de net si nu reusesc sa configurez un cccam server pentru internetul care il am acum
    am un router wireless de la vodaphone (HUAWEI B310) am deschis un port in router dar cand il verific cu port scaner imi zice ca este inchis,stie cineva vreo modalitate de al deschide,mersi

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am verificat in momentul setarii unui port in router , dar orice fel de port scaner foloseam tot inchis imi arata , in momentul cind am setat corect cccam , oscam dns host sau internal IP corect alocat portului respectiv atunci scanererele imi aratau open port , deci ca sa iti arate open trebuie sa fie vehiculate ceva date pe acel port

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De asemenea, verifica daca ip-ul pe care il ai de la provider in router e acelasi cu cel pe care-l vad ceilalti (adica asta de-l poti vedea aici: https://www.whatismyip.com/ ). Daca sunt diferite nu va merge.

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai internet mobil nu merge. Trebuie sa vorbesti la Vodafone, parca mai demult se mai rezolva cate ceva.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deocamdata am reusit sa conectez doar client insa nu vad numai serverele care au ip fix nu si cele care au hostname

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai mult de client nu va merge niciodata.


    Sent from my iPhone 6
    using Tapatalk

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top