Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default Programe blocate?

    Am repozitionat antena si la scanarea ulterioara au aparut cateva programe noi, criptate (au semnul $ in stanga lor) dar si cu un lacat (in dreapta). O poza o puteti vedea aici. Imi cere PIN-ul pentru ele, nu inteleg ce este, ma lumineaza cineva?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    combinatia clasica 0000 sau 1234.daca nu merge sterge programele si scaneaza din nou.mai poti incerca cu lista de canale(precum in foto)si com
    binatia de taste colorate.nu stiu cum e la focus,la digi tasta verde.
    grüß gott.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Programe blocate?

    Quote Originally Posted by SatWien
    Am repozitionat antena si la scanarea ulterioara au aparut cateva programe noi, criptate (au semnul $ in stanga lor) dar si cu un lacat (in dreapta). O poza o puteti vedea aici. Imi cere PIN-ul pentru ele, nu inteleg ce este, ma lumineaza cineva?
    Programele sunt codate, in dreptul carora se afla acel lacat.Se pot viziona doar cu abonament (cartela) sau patch (pt anumite receptoare care permit acest lucru).
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Programele sunt codate, in dreptul carora se afla acel lacat
    .si semnul dolarului din fata fiecarui program ce inseamna

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca mai trebuie platit cu...$ :P
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prog. care iti apar cu lacat sint protejate din meniul receptorului, pinul fiind 0000.
    $ indica ca programele respective sint criptate.

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, ai dreptate, codul 0000 functioneaza, dar de ce nu a mai aparut pana acum? Vezi poza
    aici. Daca dezactivez din meniu optiunea "Blocare programe", nu-mi mai apare fereastra PIN (e prima data cand o dezactivez, pana acum n-am avut nevoie). Acum merge, dar ce s-a intamplat?

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hm
    chestie interesanta.ciudat ca ti s-a activat functia de blocare a acestor canale singura.in mod normal la editare lista canale poti sa blochezi anumite canale pe care le alegi"manual".nu inteleg cum s-a facut la tine automat pe aceste canale
    boy2good

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca-ti aduci aminte, eu eram ala fara impamantare a sistemului , de se reseta receiverul cand mi-era lumea mai draga. Dar nu cred sa fie vreo legatura intrer evenimente.

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici eu nu cred ca din cauza aia.dar interesant cum ti s-au blocat singure.pe ce satelit sunt canalele astea sa le scanez si eu poate deslusesc misterul?
    boy2good

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    THOR 1-3 (1W)

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Programe blocate?

    Quote Originally Posted by chris
    Programele sunt codate, in dreptul carora se afla acel lacat.
    Am confundat $ cu lacatul (protectia unui program) Mea culpa
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am scanat si eu frecventa si mi-au intrat canalele dar nu sunt "blocate".sincer nu imi dau seama ca sa intamplat.acuma o sa le pun in gaura neagra numita "omitere"
    boy2good

  14. #14
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Diseara o sa resetez receiverul sa vad daca face la fel. Nu am alta idee ...

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca il resetezi trebuie sa o i-ai de la inceput.folosesti functia usals?
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Programe FTA
    By RDSLink in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 4th December 2006, 00:43
  2. Programe la bucata : PPV si VOD
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 15th April 2006, 00:58
  3. cum pot sterge programe????
    By sacco1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 25th September 2005, 02:35
  4. Programe FTA
    By loko in forum RDI - Satelit
    Replies: 29
    Last Post: 9th May 2005, 21:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top