Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor pt. un incepator pe altdvb

    Mi-am instalat altdvb, iar cand am ajuns sa configurez filtrele in DEVICE-- Direct Show primesc urmatorul mesaj de eroare : "_CreateDsVideo(0) error: Graph 0Error [80040154] Graph file not loaded."

    De ce se-ntampla asta?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ajutor pt. un incepator pe altdvb

    Quote Originally Posted by Kidon
    Mi-am instalat altdvb, iar cand am ajuns sa configurez filtrele in DEVICE-- Direct Show primesc urmatorul mesaj de eroare : "_CreateDsVideo(0) error: Graph 0Error [80040154] Graph file not loaded."

    De ce se-ntampla asta?
    Graph file not loaded."
    adica nu ai graful shi nu are ce incarca.incearca cu basic la graf

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu graf-ul basic dar nu o sa se vada bine.Va trebui sa instalezi graf cyberlink, intervideo...Succes.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    By the way, am o placa SS2 ver. 2.6c, OS Windows 2000 Professional, driver 4.2.11 pt. SS2, ultima versiune de altdvb instalata.
    Trebuie precizat ca in directorul altdvb, in subdir Devices exista vre-o 4 graph-uri, printre care si intervideo.....
    Acum mi-am instalat prima data placa. Am incercat si cu ultima ver de Progdvb si-mi spune ca nu poate initializa placa... Am inteles ca SS2 se poate bloca.. ar fi cazul meu?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default ...

    ai incercat cu playerul de la tehnisat sa vezi daca iti merge? nu cred ca ai incercat si probabil nu ai scanat nici transponderele cu aplicatia de la tehnisat, motiv pt care iti da progdvb-ul eroare. daca gresesc, da-ne mai multe informatii sa ne putem da seama de unde apare problema.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kidon
    By the way, am o placa SS2 ver. 2.6c, OS Windows 2000 Professional, driver 4.2.11 pt. SS2, ultima versiune de altdvb instalata.
    Trebuie precizat ca in directorul altdvb, in subdir Devices exista vre-o 4 graph-uri, printre care si intervideo.....
    Acum mi-am instalat prima data placa. Am incercat si cu ultima ver de Progdvb si-mi spune ca nu poate initializa placa... Am inteles ca SS2 se poate bloca.. ar fi cazul meu?
    placa nu e blocata
    pentru progdvb trebuie bagata shi aplicatzai technista pe linga drivere deoarece foloseste ceva din ia.
    pentru mt shi alt dvb nu e nevoie

    privind alt dvb mam exprimat eu greshit...pe linga graf itzi mai trebuie si filtrul coresponzator...adica fishierul cu extensia "ax" care sa fie shi inregistrat

    tot nu ai zis de merge cu basic graf

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ghetto... unii sunt inca la servici si de-aia nu pot sa verific acum ce-mi sugerezi..incerc diseara. Acum povestesc amintiri de-aseara ....
    Anyway, ideea e ca pe altdvb am reusit sa scanez toate programele de pe Hotbird, si apoi mi-a dat eroarea cu graph-urile.. Daca fisierul cu extensia .ax e un .bat, atunci filtrele sunt inregistrate pt. ca am executat fisierele respective...
    Kestia ciudata e ca am dezinstalat driverul 4.2.11 (apropo, de unde pot sa iau unul sigur, testat de voi?), si apoi am incercat sa instalez driveru de pe CD Technisat, 4.2.10, care era direct pe CD, in sensul ca nu era pus in vreun director... OK I-am dat search driver , bifat CD, si ciuciu, ca nu-l vede... in schimb imi zice de nu-s ce driver gasit in directorul cu WIN 2000, si vrea sa-mi instaleze placa cu ala, ca B2C2 broadband network adapter (e normala denumirea asta)
    Buuuun... incerc sa aleg driveru manual de pe CD... browse E: si iar ciuciu , ca nu vede nimic.... ce dreak se-ntampla?
    Pana la urma instalez iar placa cu driveru gasit prin dir WIN2000, istalez softul de pe CD Technisat, cred ca DVBviewer si.... ghiciti, iar CIUCIU... nu vede placa...

    Concluzie: cred ca driverul 4.2.11 instalat prima data e ok, din moment ce am putut scana cu altdvb Hotbirdu'. De mare ajutor ar fi un GHID de instalare/configurare ALTDVB, pt. astia mai boboci, ca mine de ex., unde sa fie precizati clar pasii, in ordine cronologica, daca se poate , gen "dupa instalare, trebuie dublu clickuit fisierul .bat din ALTDVB, apoi trebe inregistrate filtrele.., graph-urile se pun in directorul cutare, si le puteti da jos de la pag web cutare... AR fi un vis frumos...


    So, can anyone help me? (and for sure others like me...)

    PS niste link-uri cu "bunatati"= graphuri, drivere etc. , daca se poate...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru alt-dvb citeste sub
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=25192
    ce a scris bogdani despre instalare acolo si vei vedea ca cu versiunea in italiana iti va merge instalarea perfect.
    Daca faci ce scrie acolo e imposibil sa gresesti.
    Suces

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Helmuth... am intrat pe pagina web respectiva.. am instalat altdvd si invercat configurare dupa ghidul italian
    Problema este ca daca fac click pe Device---- DirectShow, in fereastra din stanga (Filters/Main Graph) nu-mi apare nici un filter, desi in altdvb, in directorul Devices apar 4 filtre..
    Ce as putea face si cum?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da folosesti setup_altdvb.exe (si nu alta versiune) in mod automat se instaleaza si filtrele grafice.
    De altfel nu fiecare filtru merge pe fiecare soft. Deci mai bine reia setupul cu versiunea potrivita (trebuie sa aiba 6,37MB cea cu filtrele integrate).

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat versiunea potrivita, are exact dimensiunea de care zici...
    Zi-mi exact pasii pe care i-ai urmat dupa ce ai instalat altdvb in computer... exact dupa ce-ai apasat butonul "finish" la setup
    Nu inteleg de ce-mi da eroarea de mai sus...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce sa spun, am instalat si la mine si la feciorul meu pe calculator si a mers din prima. Am pe ambele XP.Prof cu placi GeForce2 si cu ultimul driver de la nvidia si ultimul directx. Dupa instalare mi-a pornit direct cu SS2_altdvb_nvidia_moon.GRF atit la "main" cit si la ferestruica "pip". De atunci merge trasnet. Nu am avut decit de configurat separat disequl, la mine find o scula cu motor Jaeger iar in camera pruncului ( hehe.. tot prunc imi vine sa zic da pruncu are 18 ani) am un sistem cu antena de 80cm si 2 LNb-uri cuplate prin diseq. Cam atit a fost de configurat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Putin ajutor pt. un incepator
    By SkySnows in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 4th May 2006, 23:46
  2. rog ajutor pentru un incepator
    By sudussrl in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 31st December 2005, 19:56
  3. Ajutor...pt un incepator
    By graios in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 6th October 2005, 21:59
  4. ajutor incepator
    By mh80cos in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 24th September 2005, 19:56
  5. incepator cu dbox2.ajutor
    By mh80cos in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 17th September 2005, 16:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top