Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 800 se Sunray motor STAB HH120

    Am o imagine instalata OpenPli 4.0 sim2.10 oe2.0 pe un receptor Dm800se Sunray cu motor USALS STAB HH120. La schimbarea de pe un satelit pe altul antena se misca ok, dar pe imaginea de pe tv nu imi apare nici o informatie despre miscare antenei, ce tip de plugin trebuie sa instalez?



  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am auzit sa existe un plugin pentru asa ceva, asta trebuie sa o stie imaginea instalata, de regula, informatia consta doar in aparitia intermitenta pe ecran a unei antene in timpul schimbarii satelitului.




  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Nu am auzit sa existe un plugin pentru asa ceva, asta trebuie sa o stie imaginea instalata, de regula, informatia consta doar in aparitia intermitenta pe ecran a unei antene in timpul schimbarii satelitului.
    Nu apare nici o antena intermitenta pe ecran.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by daww65 View Post
    Nu apare nici o antena intermitenta pe ecran.
    trebuie setat

    '' toceste '' meniurile ...
    nu iti cunosti meniurile din imaginea pe care o ai pe receptor

    era o vorba '' veche ''

    invatati , invatati si iar invatati

    studiati , studiati si iar studiati ...

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    undeva in setari ai customize/show pozitioner movement[ yes]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat in Setup-System-User interface-Show positioner movement -yes dar nu apare nici o antena la miscarea de pe un satelit pe altul.
    Mai trebuie sa setez ceva din meniu?

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by daww65 View Post
    Am o imagine instalata OpenPli 4.0 sim2.10 oe2.0 pe un receptor Dm800se Sunray cu motor USALS STAB HH120. La schimbarea de pe un satelit pe altul antena se misca ok, dar pe imaginea de pe tv nu imi apare nici o informatie despre miscare antenei, ce tip de plugin trebuie sa instalez?

    Exact ce e descris mai sus am si eu , cu diferenta NO USALS satelitii fiind memorati in pozitioner (21) iar miscarea antenei este redata chiar si in grade.
    (pune o alta img. poate obtii rezultatul dorit)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sommersby View Post
    Exact ce e descris mai sus am si eu , cu diferenta NO USALS satelitii fiind memorati in pozitioner (21) iar miscarea antenei este redata chiar si in grade.
    (pune o alta img. poate obtii rezultatul dorit)
    Care este imaginea intalata pe receptor?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare colegi , am un DM800 cu un tuner triplu Sunray dar nu stiu pe nimeni care sa imi instaleze o imagine care sa "vada " tunerul , vreau sa-l folosesc pe cablu RCS . Imi puteti recomanda un service sau un coleg de incredere ?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ha ha ha. Trebuie dus in service pentru a instala o imagine si un driver pentru tuner triplu? Mai sa fie. Era o discutie pe aici; din cate imi aduc aminte trebuia instalat un driver .... ceva cu trial tuner. Cauta si sigur gasesti topicul.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuia instalat un driver .... ceva cu trial tuner.
    Nu prea esti documentat bine, merge si fara driver trial tuner ..
    In rest numai bine...

  12. #12
    <> Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gilboa View Post
    trebuia instalat un driver .... ceva cu trial tuner.
    Nu prea esti documentat bine, merge si fara driver trial tuner ..
    In rest numai bine...
    Nu am avut niciodata tuner triplu si nu m-a interesat. N-am sustinut niciodata ca le stiu pe toate, dar raspunsurile le gasesc pe internet daca am nevoie. Nu intreb de fiecare data cum se instaleaza un emu.

    - - - Updated - - -

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top