Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default ultimile imagini Vu+ Uno...

    De ce sunt asa de mari? Ma enerveaza ca nu mai ramane spatiu mai pentru nimic. Cel putin asa imi spune...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a trecut la libs si compilator mai nou, plus gstreamer 1.x.
    Presupun ca poti sa gasesti un Openpli care nu are instalat multe pe el.

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit dar nu imi place cum se misca. Ma mai gandesc.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic ca pe imaginea din flash sa faci minimum de configurari, dupa care sa utilizezi un univers paralel ( asta pentru imaginea BH ), unde daca folosesti un stick de 8Gb partitionat in doua /media/usb si /univers, vei avea un flash de cca 4Gb si vei putea instala oricate pluginuri doresti fara a depasi cateva unitati procentuale de utilizare a flash-ului.
    O alta solutie ar fi sa instalezi imaginea in Multiboot.




  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am facut niciodata asta. O sa ma documentez. Nu prea mai am timp ca alta data. mersi!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti incearca si asa...
    Pui imaginea veche pe cutie,si ii dai un factory default.
    Daca apar probleme de semnal ..in mod sigur e de la tuner.

    Cu USB tuner o poti rezolva, daca iti da cineva sa testezi.
    Pui Openpli, instalezi driverele, reboot..si il gaseste ca si tuner B.

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite de exemplu acum imi merg canalele alea. Daca il opresc s-ar putea sa nu mai mearga...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ezact cum am zis. Cand am repornit s-a dus veselia, porneste imaginea dupa care se blocheaza.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite-te un pic pe placa. De cand ai receptorul. Dupa stilul vuplus precis sint condensatori electrolitici subdimensionati sau uscati care fac figuri.
    Daca ai avea un ESR meter ar fi indicat sa-i verifici. Porneste bootarea din prima sau mai da rateuri uneori ?
    Daca nu ai probleme de genul asta este un defect fie pe partea de alimentare a tunerului - fie tunerul propriu zis.
    Daca booteaza si softul se incarca fara probleme se rezolva cu usb tuner pe care il vei folosi in locul tunerului defect.
    Nu merita sa iei cutie noua doar pentru cateva programe.

    La al meu vuduo super original - vuplus a pus niste cheapaturi de electrolitici la etajul de alimenatare care au bulit inclusiv alimentarea usb de pe placa (cei 5v nu prea mai erau 5V ci doar 3V)
    Am fost nevoit sa schimb atat integratele de alimentare (care se gaseau destul de greu cat si capacitorii pe care iam schimbat cu tantal respecand valorile dupa cum spunea pe datasheetul producatorului.)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top