Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    RDI
    Posts
    4,495
    Posts Thanks / Likes

    Default DIV-X INTREBARE !!!!

    Am si eu o intrebare ......
    Deci :
    Am un film in limba engleza si vreau sa pun tonul in alta limba,
    am 2 FILES 1= Film si 1 = Ton...

    Cu ce program si cum pot face acest lucru ?

    Va multumesc anticipat...........
    GET YOUR SELF TO THE DARKSIDE

    Dreambox7020/Dreambox500/D-BOX1/D-BOX2NOKIA/Echostar3000IPVia/SkyStar2/PrimeFocus 1.2m,1.8m,2.2m,3m

  2. #2
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu Virtual dub
    citeste aici

    http://www.dvdbrennen.com/index.php?...display&pid=33

    p.s ai PM
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau aviMUX perge perfect
    il gasesti la dvd.box.sk

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    RDI
    Posts
    4,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc,am sa incerc si va anunt...

    Daca mai aveti idei sunt bine venite....

    O zi buna
    GET YOUR SELF TO THE DARKSIDE

    Dreambox7020/Dreambox500/D-BOX1/D-BOX2NOKIA/Echostar3000IPVia/SkyStar2/PrimeFocus 1.2m,1.8m,2.2m,3m

  5. #5
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau poti sa incerci si cu TMPGEnc.
    Merge bine. Sincronizarea este buna.

    http://www.dvdbrennen.com/modules.ph..._Version_2.521

    Numai bine,
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  6. #6
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste NUMAI Virtual Dub, vezi frame-ul la inceput, prima VOCE shi ULTIMA VOCE... se face foarte rapid shi cel mai ushor.....

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default @digitalus

    Salut prietene....uite aici un link de la un forum....

    http://stadt.heim.at/entenhausen/120952/go.htm


    o zi buna....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. Intrebare !!!
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2006, 00:52
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top