Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default Reset H-H Optibox DM 3800

    Care ar fi cea mai simpla metoda de reset la acest motor?
    Am luat cablul de la un Dream 8000 si l-am pus la QVIART Combo v2.
    Nu mai are"memorie"pt. noii sateliti,pleaca tot dea proasta.Ii dau comanda pe Thor,se duce pe Astra,etc.
    La aceasta locatie n-am acces doar pana la 31,5 E,la vest maxim.N-as mai da motorul jos,poate voi reusi altfel.Rog parerile dvs. Multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Care ar fi cea mai simpla metoda de reset la acest motor?
    Am luat cablul de la un Dream 8000 si l-am pus la QVIART Combo v2.
    Nu mai are"memorie"pt. noii sateliti,pleaca tot dea proasta.Ii dau comanda pe Thor,se duce pe Astra,etc.
    La aceasta locatie n-am acces doar pana la 31,5 E,la vest maxim.N-as mai da motorul jos,poate voi reusi altfel.Rog parerile dvs. Multumesc







    Antena am mutato cu Dreamul pe Thor,acolo rerecunoaste satelitii.Apoi am pornit iar
    QVIART Combo .


    Am incercat doar pe Thor acest receptor.Imi apare la multe programe,cele mai multe Focussat si Digi,in locul dolarului scrie NDS,nu decodeaza nimic.Linie CCcam deschide.Poate ma faceti si pe mine sa pricep ce sa-i fac la acest receptor ca sa-si atinga scopul.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Poate ma faceti si pe mine sa pricep ce sa-i fac la acest receptor ca sa-si atinga scopul.
    Sa-l legi la internet.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hackoo View Post
    Sa-l legi la internet.
    Incearca cu si fara fir.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hackoo View Post
    Sa-l legi la internet.
    Ii conectat.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Ii conectat.
    Rezolvat,multumesc.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus antena pe 16°E.Am posturi tv cu PRS care sunt decodate,posturi tv cu NDS care nu sunt decodate.Internet am de la RDS,receptorul se conecteaza cu si fara fir.
    Servere IKS(Internet Card Sharing) n-am"activat",nu stiu.Poate vreti sa ma luminati si pe mine si receptorul.Va mutumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top