Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default RCS-RDS Huawei hg658

    Salutare,
    am o problema cu noua conexiune ce a fost instalata la maica-mea si cum sunt departe nu ii dau de cap.
    saptamina trecuta i-a fost adus un modem huawei cred ca e hg658, e acoperit numarul cu un serial rds si nu sunt 100% sigur dar maica-mea mi-a confirmat poza.
    De cind au instalat baietii noul modem, viteza a scazut la 6-12 Mb/s cu testul de viteza al rds-ului . SLingboxul imi merge cu 65 kbps ... un frame /4,5 ani.
    Pc-ul ei si slingboxul sunt legate la un netgear care are configurat pppoe. Cumva acest huawei are si el configurat pppoe ? routerul are ip default ( 192.168.1.1 ) cumva si huaweiul are acelasi ip ? incerc sa schimb ip-ul acum.
    alte idei?

    multumesc

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu din cate stiu , acest model de modem ( Huawei HG658 ) e folosit de catre Romtelecom si nu RCS
    E un modem ADSL si nu PPOE , asa cum are rcs-ul
    Probabil ca si din cauza asta ai aceasta prb.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa stiu si eu. Am asa ceva - de fapt am reziliat zilele trecute - de la Telekom. Am setat routerul lor ca "bridge" si am bagat alt router dupa el, cu pppoe
    SHALOM

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    RDS are HG865 / 1 singur port giga si nu e router , e simplu ONT,
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    RDS are HG865 / 1 singur port giga si nu e router , e simplu ONT,
    da asta e echipamentu, hg865, nu eram sigur, nu am cum sa il vad .
    Deci nu am gresit nimic in configuratia routerului meu.
    RDS o sa trimita pe cineva cu un laptop de test.

    Multumesc @all

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune aici sau in pm seria ontului.

  7. #7
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate nu pot sa obtin serialul.Ii e frica sa nu rupa fire . O inteleg
    Au fost azi cei de la rds si au testat cu laptopul mamei mele direct din ont. Ei au venit fara desi vorbisem la telefon despre asta. A mers la fel de prost. Miine vor merge cu laptopul lor...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top