Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default Oare vom avea si la RCS-RDS HBO2 si HBO2 HD ???

    S-a facut updatarea pentru HBO si singurul mare operator care inca nu preluat HBO2 si HBO2 HD este RCS-RDS. Mi se pare foarte caraghios din partea lor, mai ales sa ai in grila HBO si HBO3 si sa nu ai HBO2, totusi sunt cel mai mare operator din Romania. Dupa ce ca sunt un pic in urma la unele canale mai ales pe partea de HD (exemplu: FTV HD care este gratis la retransmisie), se tiganesc si cu HBO2. Asteptam cu interes desfasurarea evenimentelor.
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In schimb iata si o veste buna, nu stiu daca este deja cunoscuta...cardul Focus deschide HBO2.









  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A intrat si HBO 2 la RDS, deocamdata doar SD si fara sonor.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7 N 114.4 W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by serpiko View Post
    S-a facut updatarea pentru HBO si singurul mare operator care inca nu preluat HBO2 si HBO2 HD este RCS-RDS. Mi se pare foarte caraghios din partea lor, mai ales sa ai in grila HBO si HBO3 si sa nu ai HBO2, totusi sunt cel mai mare operator din Romania. Dupa ce ca sunt un pic in urma la unele canale mai ales pe partea de HD (exemplu: FTV HD care este gratis la retransmisie), se tiganesc si cu HBO2. Asteptam cu interes desfasurarea evenimentelor.
    Ce operator are HBO2 HD ?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Incepind din 21.03.2016, HBO2, este oficial introdusa in pachetul Cinema, la Focussat!

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    Ce operator are HBO2 HD ?

    NextGen , are HBO /HBO2 / HBO3 / Cinemax / Cinemax2 + variantele HD
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  7. #7
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel și Telekom Dvb-C /Iptv
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HBO2 si 3 si la RDS /HBO3 chiar si HD in DVB-C
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu ai gasit HBO2 HD pe cablu?
    Gigel


  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7 N 114.4 W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu exista HBO 2 HD pe cablu la RDS.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    Nu exista HBO 2 HD pe cablu la RDS.
    am spus clar, ca doar HBO3 e in format HD
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7 N 114.4 W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu. Eu ii raspundeam lui @gigelsat

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt doua chestii pe care nu le inteleg:
    1.Daca se cumpara dreptul de difuzare (sper ca zic bine), pentru un anumit post, atunci pentru varianta HD operatorul plateste separat?
    2.Multa lume spune, ca nu mai exista frecvente libere pe cablu, cel putin in plaja de scanare a vechilor receptoare HD. E un sambure de adevar sau un folclor urban?

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Personal, nu cred asta. Mi se pare o aberatie. N-am intalnit niciun decodor cu tuner dvb-c limitat la frecvente. Ah, ca le-au setat ei sa scaneze doar anumite frecvente, asta e altceva, si se rezolva simplu, cu un update de soft sau introduc noua frecventa in nit.

    Inviato dal mio Redmi Note 3 utilizzando Tapatalk
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top