Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default Samsung UE48JS8500

    Salut , cine dispune de acest model de tv 4k si detine si o montura h-h , il rog drumos sa imi scrie si mie mai jos pasii care trebuie urmati
    Eu am configurat diseqC-ul 1.2 , insa m-am ''lovit/oprit'' la setarea ''mod diseqC'' pt. satelitul ales
    Acea setare nu are si optiunea de diseqC 1.2

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2014
    Location
    BU
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine iti iei un positioner HH

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e vorba de a cumpara alt device
    Am receptor combo cu care in prezent comand montura in cauza
    Insa e cam aiurea sa comuti din receptor satelitul ca sa poti vedea cu tv-ul prg. dorit de pe alt satelit
    Si in plus daca tv-ul dispune de diseqc 1.2 , de ce sa nu o folosesc

  4. #4
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca are tv USALS poti incerca cu un HH corespunzator.

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si cu USAL , insa m-am "lovit" de aceias prb.
    Pe diseqc 1.2 nu ma "lasa" sa introduc coordonatele geografice
    Am ales sateliti doriti , am introdus datele geografice
    Si cand selectez u satelit din lista pt. a cauta........pauza
    De aceea am deschis acest thread

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Am incercat si cu USAL , insa m-am "lovit" de aceias prb.
    Pe diseqc 1.2 nu ma "lasa" sa introduc coordonatele geografice
    Am ales sateliti doriti , am introdus datele geografice
    Si cand selectez u satelit din lista pt. a cauta........pauza
    De aceea am deschis acest thread
    Inseamna ca tv-ul nu stie ce spune ca stie. Simplu, nu ?

  7. #7
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa va impartasesc o mare dezamagire de la tv Samsung anume eliminarea sistematica a aplicațiilor standard din smart. A început cu Fitness si a ajuns acum la skype. Rusine Samsung! In curand partea de smart o sa ramana goala si inutila.

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt. mine cele doua aplicatii drept sa iti spun nu prezinta mare interes
    Mai grav e intr-adevar ca dupa ultimul fw ( 1443 ) numai te lasa sa ''instalezi'' nimic de pe stick-ul usb/sursa externa

    Pop_eye , deocamdata nu ma pot pronunta , fiindca s-ar putea ca si eu sa nu fac tocmai cum trebuie setarile necesare si de aceea am deschis/intreb
    Insa vad ca nimeni nu ''foloseste'' aceasta functie/dotare , chiar daca tv-ul o are

  9. #9
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc diseq 1.2 pt hh pe un f8000 si merge brici.

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , te rog frumos scrie-mi si mie pasi care trebuiesc pt. a configura tv-ul sa comande o montura h-h
    Vad ca are doua intrari de satelit ( MAIN si SUB ) :
    1 - folosesti doar una dintre ele
    2 - care dintre cele doua intrari de satelit o folosesti la comanda monturii h-h

  11. #11
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc doar main deoarece am lnb single. In menu - se difuzeaza- setari canal- sistem satelit-bagi pin 0000- setari dispozitiv pozitionare-activat- tip disp. poz. diseq 1.2- mod utilizator si memorezi acolo satelitii.

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am lnb quad , insa doar pe o iesire e conectata montura h-h
    Am incercat setarile pe care le-ai scris tu , insa la mine pe doi sateliti ( astra 19.2 si hb 13 ) mi-a gasit doar 76 de prg. tv
    Nu mi-se pare in regula si mai ales ca revenind doar pe hb 13 imi gaseste/memoreaza 39xx prg. tv/radio/date
    Cea ce e cam ciudat , fiindca pe GB receptionez doar vreo 2200 prg. tv/radio/date
    In schimb am gasit o ''limitare'' , in sensul ca poate memora maxim 5000 de prg.
    Pai la un calcul simplu :
    - hb 13 - 2200
    - eutelsat 16 - 800
    - astra 19.2 - 1750
    Deja am 4750 de prg. tv/radio/date , pe când la GB nici nu se pune prb. unei astfel de limitari , ajungând si la mai mult de 10 sateliti memorati
    Practiv avand peste 5000 de prg. tv/radio/date , dezamagit in aceasta privinta de posibilitatiile tv-ului pe partea de receptie satelitara
    Deocamdata mai sap.....
    Multumesc de raspuns/indicatii

  13. #13
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scris si eu despre limitarile samsung in topicul acesta. Cea mai urata e ca iti umbla in tv fara acceptul tau eliminand softuri in aparenta insa am banuiala ca nu e doar atat. Pt mai multe programe la scanare dai mod retea altfel lista lui de transponderi neactualizata poate fi sursa problemei. La fel de bine si incompatibilitatea tuner lnb poate fi o problema.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top