Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru share mai bine freesat via sau conax (sau card tvr)?

    As cumpara un card freesat sau tvr dar nu stiu care da mai putin probleme in share. Am un dm500 si un optibox evo unde sa-l pun. Ce ma sfatuiti?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FreeSat in conax e bun pentru ce vrei tu.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc! Am uitat sa spun ca treaba o face oscam (digi intr-un decodor si freesat in celalalt). Banuiesc ca update in oscam, nu?

  4. #4
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine viaacces daca s o mai gasi.Conaxul e contego si mai se blocheaza

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la freesat au schimbat caidul? nu mai apare in share din 0500!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut ca se vand si viaccess. Am zis sa intreb daca tot am de ales.

  7. #7
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cineva-undeva View Post
    As cumpara un card freesat sau tvr dar nu stiu care da mai putin probleme in share. Am un dm500 si un optibox evo unde sa-l pun. Ce ma sfatuiti?
    Da`in Viaccess ce are
    Iti iei un modul Viaccess si poti folosi cartela in share in optibox(Dreamul nu are Slot de Modul)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Habar n-am! De asta am si intrebat. Modul nu am unde sa pun ca evo m7 nu are. In card reader nu merge via?

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu stiam ca nu poti baga in share daca e in modul .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am mai folosit un modul de cand a aparut Matrix reloaded!

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cineva-undeva View Post
    Habar n-am! De asta am si intrebat. Modul nu am unde sa pun ca evo m7 nu are. In card reader nu merge via?
    Merge fara probleme in cr.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine iti iei un card Focus ca merge sigur in share si incarci cu ce pachet vrei si când vrei. Freesat in viaccess nu merge ca lumea in share. O panarama de card...
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am gandit si la asta dar am deja digi la care nu vreau sa renunt. Ca sa mai pun si focus, cu diferenta de bani mai pun un pachet pe digi. Freesat il vreau pentru A1.
    Un card tvr pe care sa activez freesat nu merge?

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge la ce vrei tu,mai bine card conax de la Freesat.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valyp67 View Post
    Nu merge la ce vrei tu,mai bine card conax de la Freesat.
    Conax freesat e un rahat,se blocheaza si fara sharing

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top