Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default Reset H-H Optibox DM 3800 ?!

    Am schimbat antena offset pe un H-H.
    Am pus motorul pe 0,am facut alinierea H-H cu antena,am pus
    ansamblul pe stalp(a mai fost acest H-H pe acest stalp),am reglat cu satelitul de reglaj al locatiei mele
    23,5E,latitudine/longitudine bune,semnal stabilit la 90 si 86%.
    La rotirea pe alti sateliti am avut semnal f.mic sau deloc.Am
    repus antena pe satelitul de reglaj,am observat ca rotorul H-H ii cca 2-2,5 mm spre est.
    Eu nu vad o gaura de reset,antena n-am dato jos,afara ploaie.
    Am pus din buton rotorul pe 0,apoi am tinut apasate ambele butoane E/V cca 10 secunde,am dar restart la receptor.Nu s-a modificat nimic,s-a repetat fenomenul anterior.
    Ce credeti ca mai pot face ?

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca trebuie facuta metoda cu receptorul nealimentat

  3. #3
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi in manual, paginile 5 si 6.
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dannix View Post
    Vezi in manual, paginile 5 si 6.
    RESET HARDWARE DIN RECEPTOR
    1. Execută comanda: Mutare la Referință (Mutare la "0").
    2. Opriți alimentarea electrică prin deconectarea cablului coaxial.
    3. Reconectați cablul coaxial.
    4. Executați comanda: Decalare "0".
    5. Memoria va fi stearsă, receptorul rescrie tabela de sateliți la cea initială si corectează decalajul la
    0."
    Eu am Dreambox 8000 HD PVR.Nu stiu cum sa execut aceasta comanda din receptor.
    N-am avut nici timp,pe deasupra ploaie,dar o sa dau H-H jos si
    o sa-i fac o resetare.In pozitia in care-i acum nu vad leedurile,abia ajung la butoane.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    menu/setup/service searcing/pozitioner setup/go to 0/buton rosu si astepti.....apoi restart la dream
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa ai liber la est sa poata merge pina la capat si sa se intoarca pe zero.Daca ai un abstacol NU o sa merga.



  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionaioanei View Post
    Am schimbat antena offset pe un H-H.
    Am pus motorul pe 0,am facut alinierea H-H cu antena,am pus
    ansamblul pe stalp(a mai fost acest H-H pe acest stalp),am reglat cu satelitul de reglaj al locatiei mele
    23,5E,latitudine/longitudine bune,semnal stabilit la 90 si 86%.
    La rotirea pe alti sateliti am avut semnal f.mic sau deloc.Am
    repus antena pe satelitul de reglaj,am observat ca rotorul H-H ii cca 2-2,5 mm spre est.
    Eu nu vad o gaura de reset,antena n-am dato jos,afara ploaie.
    Am pus din buton rotorul pe 0,apoi am tinut apasate ambele butoane E/V cca 10 secunde,am dar restart la receptor.Nu s-a modificat nimic,s-a repetat fenomenul anterior.
    Ce credeti ca mai pot face ?
    Cin te-a pus sa apesi pe butoanele alea ?

    Acum alege varianta schimbarii longitudinii din meniul receptorului.

    Te duci pe 23,5 est unde ai tu sudul cel mai apropiat. (probabil esti pe linia Craiova-Cluj, trece oras la profil )
    Umblii la parametrii USALS la longitudine E intre 22.00-27.00 in pasi de 0,1 pornind de la ce ai acum memorat.
    Antena se va duce stanga-dreapta usor pana ajungi la semnal maxim pe un TP anume.
    Reglezi apoi pe elevatie pana scoti maxim de semnal in db-memorare-ok.

    Asta e tot. O sa-ti intre toti satelitii ok in limita 60 E - 15 W.
    Pe viitor daca mai ai dereglari, umblii doar la longitudine E.
    Eu acum sunt la 25,70 si mai fac reglaje de finete la 2 saptamani.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top