Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar2+4355e+SRTV50 = se poate roti antena ?

    Salutare,

    Am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva:
    Am o antena cu motoras, controlata de un pozitioner ( SRT V50 ). Antena ( un sg LNB ) se pozitioneaza in functie de satelitul pe care il aleg in receiver ( 4355e ).
    Din receiver, pe portul "LOOP" intru in SS2. ProgDVB merge bine, toate bune si frumoase. Am incercat sa rotesc antena din placa, nu vrea deloc. Am schimbat driverul cu cel "enhanced" 4.3.0 + plugin-uri ( nu retin acuma dar era vorba de un .dll deparat si un .dll+.exe ).
    Intrebarea este : se poate face sa se roteasca antena in conditiile date sau va trebuie sa mut mereu satelitul din telecomanda de pozitioner.
    Stiu ca s-a mai scris pe tema motorasului, dar nu am gasit pe cineva care sa fi avut o configuratie ca a mea.

    Multumesc anticipat..
    Radu

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact aceiasi combinatie am si eu. Merge perfect. Totul e sa ai driverele patchuite pe calculator.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumes, mai incerc.
    Ce Plug-in folosesti ? Diseqc sau KVA?
    Mai setezi ceva deosebit in receiver ? Ceva legat de diseq / lnb ?

    Din ce am inteles pina acuma, procedura ar trebui sa fie cam urmatoarea, setez un lnb pe un sat, memorez poz in plugin, daca trebuie sa ma mut pe alt sat rotesc manual cu plugin-ul, memorez noua poz., setez din nou un lnb in soft, caut TP, etc
    Exista si o vers mai automatizata ? ca la receiver, aleg sat si se roteste antena automat ? Ar fi cel mai elegant...



    Radu

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc diseqc cu driverele 4.30 modificate de mibi.
    Poti controla antena din calculator doar daca e in standby receiverul. Daca receiverul e pornit nu merge.
    In plugin doar setezi pentru fiecare satelit pozitia la care e memorat in V50.
    Cauta-ma pe yahoo messenger (ID tdcristi).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. VAND STRONG 4355E + POZITIONER SRTV50
    By theLordAce in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 27th October 2006, 11:48
  2. cum pot verifica skystar2 fara antena
    By mag in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 2nd May 2006, 01:55
  3. Replies: 11
    Last Post: 27th December 2005, 11:10
  4. Replies: 8
    Last Post: 8th April 2004, 13:17
  5. Replies: 2
    Last Post: 18th March 2004, 13:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top