Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: DM800 - hdd

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 - hdd

    Salutare comunitate , mi-am schimbat harddiskul la DM800 si nu reusesc sa-l setez sa mearga inregistrarea ( nici nu ma pricep foarte bine ) , imi puteti recomanda un magazin sau o persoana din Bacau sau Iasi care sa ma ajute ? ( contra cost evident ) . Astept raspuns aici sau mesaj privat .

    Va multumesc !

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2013
    Location
    MS
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.
    Inainte de a schimba hdd-ul a mers iregistrarea? Ce imagine folosesti? Eu cu Openpli n-am reusit sa inregistrez, dar cu Newnigma2 merge perfect. (DM800se)

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , mergea inregistrarea si am pus unul mai mare si am zis ca e simplu dar nu e asa simplu . Cred ca Enigma2 am pe el .

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai formatat hdd cu device manager? Sigur lipseste foulderul movie. Creaza unul pe pc si il copiezi ftp in media/hdd...

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am formatat in MS-Dos si nu am facut folderul movie intradevar . E prea mult daca te rog frumos sa imi spui pasii care trebuiesc urmariti pentru a seta HDD-ul ? Am cautat bine pe google si nu gasesc nimic concret . Multumesc anticipat !

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2013
    Location
    MS
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu ai date pe hdd, atunci poti formata iarasi, dar de data asta cu receptorul, adica din meniu. Faci initializare si formateaza el, si creaza si folderele necesare. Daca ai Newnigma2, meniu -> setup -> system -> storage devices. Acolo trebuie sa apare hdd-ul selectat. Cu butonul rosu faci initializarea. Mentionez, ca eu am DM800se, dar tot asa trebuie sa fie si la tine.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai asta am facut dar nu merge si in Bacau nu am gasit pe nimeni mai priceput

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top