Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme actuator

    Stie cineva de unde pot sa cumpar un senzor pt actuator?

    Pozitionerul imi afiseazaza Err2, din manual asta rezulta.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa nu ai vrun fir intrerupt care duce la senzor la mn dadea aceasi eroare am schimbat cablul si acum e ok


    Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am o problema de aceasi natura,dar la mine imi arata eroarea Err2, dar daca nu folosesc un timp pozitionerul, acuatorul isi revine si merge iar un timp(destul de putin) si iar imi arata eroarea( Err2).De aspectul asta ce parere aveti?

  4. #4
    Junior Member Friend
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    S-SE
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MariusT View Post
    Stie cineva de unde pot sa cumpar un senzor pt actuator?
    http://www.tehnicb.ro/actionare_fixare/actuator12.jpg
    Pozitionerul imi afiseazaza Err2, din manual asta rezulta.
    Verifica actuatorul sa nu fie blocat, posibil sa fie nțepenit daca nu a fost folosit vreme mai lunga.Eu am pățit la fel mi afișa aceeași eroare Err2 si am rezolvat cu gresarea acuatorului,am folosit vasilină siliconica la spray.Actuatorul are niște gauri prin care poti face aceasta operație de gresat.
    Quote Originally Posted by bobita2 View Post
    Si eu am o problema de aceasi natura,dar la mine imi arata eroarea Err2, dar daca nu folosesc un timp pozitionerul, acuatorul isi revine si merge iar un timp(destul de putin) si iar imi arata eroarea( Err2).De aspectul asta ce parere aveti?
    Quote Originally Posted by marianneamtu View Post
    Vezi sa nu ai vrun fir intrerupt care duce la senzor la mn dadea aceasi eroare am schimbat cablul si acum e ok


    Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

    Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind Tapatalk

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tehnic b aveau de vinzare relee

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu gasesti da-mi de stire, in 18 voi fi in Timisoara si-ti aduc eu

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat scurtand un pic cablurile, cele din exterior, si refacand legaturile.
    Cred ca erau oxidare in regleta, deh, au 10 ani deja.
    Am sa iau un sensor, sa am de rezerva
    Multumesc tutuor

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Of oameni buni, cind i-mi revin la Hobby? technic b sau satshop24
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, la un actuator important e sabagi cablurile corect, un cablu de telefon cu 4 fire, ajunge, nu misti in continu de el, si nici la o cursa complecte, nu se incalzeste sirma.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top