Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2003
  Location
  Undeva in Muntii Alpi....
  Posts
  1,204
  Posts Thanks / Likes

  Default Premier League, Bundesliga, Formula 1... Cine va transmite urmatoarele sezoane ???

  Drepturile pentru Premier League si Bundesliga expira in vara, Formula 1 a expirat deja... Cine si ce va transmite dintre aceste evenimente la noi ? Ar mai fi si Eredivisie si Russian Premier League la care vad ca nu se inghesuie nimeni dar la campionatul Rusiei este netul plin de streamuri in caz de urgenta. Am vazut ca Dolce a cerut ieri oficial licenta pentru inca doua canale de sport, sunt curios cum va muta Digi care sincer si ei pe timpul weekend-ului ar mai avea nevoie de inca doua canale de sport ca sa poata transmite cum trebuie mai multe evenimente din pachetul de drepturi pe care il detin.
  @Serpiko

  Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  undeva de la Sibiu
  Posts
  451
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Drepturile ptr. Bundesliga

  Sunt dicutii ca despre Live-Streaming de mult asteptatul "no single buyer rule" . Amazon-Chef Jeff Bezos arata interes ptr dreptri care inca nu sa luat o hotarire. Mai sunt si alti interesati. Sunt curios cum vor decurge negocierile, cluburile asteptand in acest caz mai multi bani. In situatia asta Sky va primi probleme deoarece sunt bazati pe aceste drepruri. Intrebarea este cat este dispus Sky sa plateascaptr aceste Drepturi.

 3. #3
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2003
  Location
  Undeva in Muntii Alpi....
  Posts
  1,204
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @bartusch eu am deschis acest topic strict pentru piata din Romania . In Germania au mai incercat si altii sa ia drepturile lui Sky acuma vreo cativa ani si a fost un fiasco, le-au revandut lui Sky ca nu au reusit ca incaseze sufiecient cat sa acopere investitia plus un mic profit. Deocamdata Bundesliga mai are nevoie inca 2-3 echipe apropiate de nivelul lui Bayern ca sa existe interes adevarat pentru aceasta competitie, ca devine monotona ca Ligue 1. Uite Serie A este un campionat echilibrat in acest moment cu toate ca Juve a revenit pe primul loc dar e loc de alte evenimente, pe cand in Ligue 1 si Bundesliga lupta nu exista decat pentru locurile de UCL.
  @Serpiko

  Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top