Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Recomandare imagine DM820

    Folosesc Newnigma dar nu-mi prea place....care e cea mai buna alternativa la Newnigma pentru Dreambox 820 ? Multumesc anticipat !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai ai rabdare cateva zile, pana apar imagini bazate pe ultimul CVS oficial,momentan nu au scos nici un team.
    In ordinea preferintelor personale,favorita mea e Merlin4,urmata de ultima oficiala plus GP addon,DreamElite etc.
    Spre deosebire de newnigma,va trebui sa "sapi" un pic dupa linkurile cu emu,dar nimic greu sa imposibil.
    Cheers

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Experimental: http://www.dreamboxupdate.com

    Cauti pe net si intallezi ce trebuie. Skin Hd glas 16...

    g3wizard_0.30-r0.3_all.deb
    gp-cam-feed-configs-deb_2.0-r0_all.deb

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru recomandari ! Mai am inca o intrebare...In camera unde este instalat dm820 am doar internet Wifi pentru ca nu pot intinde un fir...folosesc un dongle Wifi pentru internet...ce router ( model ) sau alt device ar fi cel mai potrivit pentru a capta semnalul Wifi si sa-l redistribui wired catre dm820 pentru ca vreau sa renunt la dongle ? As fi interesat de un model Asus dar daca aveti si alte recomandari sunt binevenite......

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai nevoie de router neaparat,ai nevoie de un Access Point,care sa stie si mod client.
    Adica prima data il conectezi la PC pe fir,intri in el prin webinterface,il configurezi ca si client pentru reteaua ta wireless din casa,si pe urma il muti langa dm820 si il conectezi pe fir la el.
    Gaseste modele relativ ieftine de la TP-Link ,cauta unul cu antene cat mai mari,mai ales daca distanta dintre dm820 si actualul tau router wireless e cam mare.
    Cheers

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau un Wireless Range Extender (eu am un Zyxel conectat cu un dm500hd),se configureaza asa cum a spus @viasat,functioneaza impecabil.
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  7. #7
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    814
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau poti folosi Powerline
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yogipiti75 View Post
    ai uitat sa precizezi ca

    in caz de retea electrica veche in locatia lui ... cabluri vechi ... oxidate ...sunt pierderi de pachete de date ...

    prin folosirea '' powerline ''

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by eu1967 View Post
    ai uitat sa precizezi ca

    in caz de retea electrica veche in locatia lui ... cabluri vechi ... oxidate ...sunt pierderi de pachete de date ...

    prin folosirea '' powerline ''
    Esti sigur ? Mai degraba are legatura cu distanta de la tabloul electric si pana la nodul de conectare al retelei si la fel
    pana la client... comunicarea fuctioneaza foarte asemanator cu cea wireless.
    Singurul avantaj la powerline este purtatoarea (faza) conexiunea este relativ stabila, ceea ce "simti" tu ca se intampla se explica prin ce am scris mai sus.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ales Netgear EX6150 AC1200-WiFi Range Extender.Multumesc inca o data pentru recomandari !

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Experimental: http://www.dreamboxupdate.com

    Cauti pe net si intallezi ce trebuie. Skin Hd glas 16...

    g3wizard_0.30-r0.3_all.deb
    gp-cam-feed-configs-deb_2.0-r0_all.deb
    Cum instalez fisierele astea manual ? In ce folder trebuiesc puse ? Trebuie vreun atribut setat ca nu le pot instala deoarece nu le gaseste in flash...le-am pus in root, tmp dar degeaba...am instalat filebrowser, dream explorer, le vad dar n-am optiune de manual install doar copy, delete, move.....

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit dreamexplorer pe alt receptor/imagine,au mers instalate cu el.
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul e dm820 cu imaginea oficiala si n-are optiune pentru manual install in dreamexplorer....doar copy, move, delete, rename...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci numai cu telnet din /tmp...
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat din telnet dar tot nu vrea...arata ca se instaleaza dar nu gasesc nimic dupa....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top